Ma kakva kriza, Sančo sve skuplji, može li ga iko priuštiti?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 31.03.2020.
09:14
Izvor: Sportske.net

Spisak klubova postoji.

Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Pandemija Korona virusa ostaviće posledice po čitavu svetsku ekonomiju, takva sudbina sasvim sigurno čeka i fudbal.

Mnogo će se toga promeniti kada se sezona nastavi, ali Borusija Dortmund ne odustaje od svog zahteva koji će, svakim novim danom kolapsa, delovati sve nerealnijim.

Engleski mediji su pisali da je cena Džejdona Sanča 90 miliona evra, ali "millioneri" su tu lestvicu podigli za čitavih 110 miliona u trenutku kada cene igrača uveliko padaju.

Krilni napadač važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera sveta, svojim fantastičnim igrama u Nemačkoj oduševio je najmoćnije klubove sveta.

Mančester junajted je u kontaktu sa njegovim menadžerom koji će pokušati da omekša stav Dortmunda, a istom ishodu nadaju se i Čelsi, Liverpul, Bajern Minhen...

Što se tiče Mančester sitija, za sada ostaje nejasno da li postoji famozna klauzula koju su ugradili u dogovor sa Borusijom kada je dete "građana" stiglo u Nemačku leta 2017. godine.

Mogli su se čuti glasovi da Siti može da vrati Sanča sa popustom od 15 procenata od iznosa ponuda drugih klubova koje budu prihvaćene, ali tako nešto nije potvrđeno.

Kazino baner

Čelsi je takođe najavio veliko trošenje ovog leta pre pojave pandemije, ostaje da se vidi kako će svetska situacija uticati na ovaj plan "plavaca" s obzirom da protekle dve sezone nisu trošili.

Naravno, tu je i Bajern kao neko ko uvek želi samo najbolje iz Nemačke, Liverpul koji bi ipak morao da proda Salaha, Firmina ili Manea, ali i Pari Sen Žermen čije su gazde najavile velika ulaganja i nakon krize.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Tuesday, 31.03.2020
21:18

Ako je verovati FM klauzula je 111 miliona evra :D

avatar
The Red Army
Tuesday, 31.03.2020
19:02

Nova sedmica mancester junajteda za sledecu deceniju 😉

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 31.03.2020
13:00

City nikad i nije bio opcija, tamo nije ni dobio sansu a nije im neophodan cak i da ode Sane. Iskreno se nadam da ce doci MU jer gradimo mlad ali ozbiljan tim. Steta jer je sve stalo a taman smo uhvatili odlicnu formu, Rashford,Martial i on bi sinili starasan trio u napadu.

avatar
deki trbic
Tuesday, 31.03.2020
11:52

za koliko god da ga prodaju decko vredi svaki evro, funtu ili dolar, nije bitna valuta, ali decko ce tek 20 god i moze 10+ sezona da igra na visokom nivou. Ja sam misljenja da ako se vraca u PL onda Liverpull ili Celzi, a ako zeli u Spaniju onda Real bez razmisljanja, nikako Italija, mada moze i u Dortmundu da ostane jos koju sezonu.

avatar
The Red Army
Thursday, 02.04.2020
01:49

Taj ide i mancester junajted, videces

avatar
The Red Army
Saturday, 04.04.2020
16:09

Jeste ti si poznati fudbalski stručnjak pa znas 🤷‍♂️ imace love, ide u klub koji ima najvise navijaca na svetu gledace ga ko Boga, mancester je u fazi rekonstrukcije i vidi se da im fale jos 3 igraca da budu u igri za titulu, gde je tu greska stvarno ne znam

avatar
deki trbic
Friday, 03.04.2020
09:55

Onda ce naspavati gresku xD