Lukić predstavljen u Levanteu: "Srećan sam, igraću protiv najboljih klubova!"

Autor: Milovan Longinov
sreda 16.08.2017.
19:05
Izvor: Sportske.net

Saša Lukić predstavljen je danas kao novo pojačanje španskog Levantea.

Privatna arhiva
Privatna arhiva

Povezane vesti

Mladi reprezentativac Srbije, koji se ove godine u nekoliko navrata nalazio i na spisku selektora A tima Slavoljuba Muslina, i dalje je igrač Torina, a posle godinu dana provedenih u seriji A za Levante če igrati kao pozamljen igrač:

"Želim da pomognem ekipi i moj prioritet je da dobrim igrama dobrinesem uspehu Levantea. Svi u klubu su me sjajno prihvatili, a ja sam spreman da zaigram već u prvom kolu Primere. Hvala predsedniku, treneru, svima u stručnom štabu i saigračima na sjajnoj dobrodošlici", rekao je Lukić španskim novinarima na promociji i potom dodao:

"Od kad sam počeo da se bavim fudbalom, uvek sam želeo da igram protiv najboljih klubova, i sada ću za to imati priliku u dresu Levantea. Na svakom treningu i svakoj utakmici daću sve od sebe kako bih se predstavio u najboljem svetlu, ali i da pomognem timu da zabeleži što bolje rezultate i ostvari cilj koji zacrtan za ovu sezonu. Takođe, imam veliki motiv da dobrim partijama rukovodstvu kluba i stručnom štabu uzvratim na ukazanom poverenju."

Levante prvi meč u novoj sezoni Primere igra na svom terenu protiv Viljareala, u ponedeljak (20.15), kada će Lukić imati priliku da debituje za novi klub. U novom timu Lukić će nositi dres sa brojem 20:

"Pratio sam Levante prošle sezone, a prilika da igram u Primeri sa nekim od najboljih fudbalera današnjice je još jedan važan korak u mojoj karijeri. Što se tiče pozicije, mogu da igram na tri mesta u veznom redu, ali igraću gde god trener kaže da je potrebno. Svi su me zaista sjajno prihvatili i nadam se da će za sve nas ovo biti uspešna sezona", zaključio je Lukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke