Luki Joviću stigla ponuda?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.08.2019.
19:06
Izvor: Sportske.net

Ponovo spekulacije, ovoga puta se zna i ime kluba...

EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI
EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI

Povezane vesti

Pisalo se ovih dana o Luki Joviću, navodno, Zidan smatra da bi trebalo da ode negde da skupi minute, odnosno iskustvo i da još nije dovoljno dobar za Real.

Te vesti iz Reala nisu dobile potvrdu, Ajntraht koji je dovođen u vezu sa povratkom Srbina koga je prodao za 60 miliona evra je negirao da će se naš reprezentativac vratiti na pozajmicu.

Ali, italijanski mediji pišu da bi Jović mogao u Seriju A.

Naime, dogovor između Džeka i Intera postoji, ali Roma ne popušta, tim pre što ne može da kupi napadača po meri novog trenera Fonseke.

Oni su nudili Bosanca i novac za Ikardija, ali Argentinac odbija da ode u Rim ili Napulj, čeka Juventus. Jasno, Inter ne želi da ga pusti u redove najvećeg rivala, Juve ne pristaje na razmenu za Dibalu, a i sigurno neće platiti 80 miliona za bivšeg kapitena Intera.

Sam Ikardi je navodno najavio da će angažovati advokate, tužiti Inter za mobing, a iz kluba stižu pretnje da će godinu dana presedeti na tribinama.

Bilo kako bilo, ako ne dođe Džeko, Inter bi rado Jovića, međutim čini se da je to nerealan scenario. Prvo, Zidan nigde nije rekao da će se osloboditi Jovića, drugo, Real i dalje pokušava da proda Marijana Dijaza koji je treći špic u rotaciji.

Sačekaćemo početak avgusta iz Španije bi u Inter trebalo da stigne Vidal, za koga Barselona prema nekim izvorima traži 20 miliona evra. Čileancu ugovor ističe narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Saturday, 17.08.2019
21:26

Barsa bi jos i da zaradi prodajom Vidala ali nije realno da dobiju za njega 20mil kad ima 32g.

avatar
Nenadd
Friday, 16.08.2019
23:12
avatar
Dorotej
Friday, 16.08.2019
20:34

Maheri ste da ni iz čega napravite vest. Rekla kazala, na kraju konstatacija "malo je verovatno".

avatar
ms16
Friday, 16.08.2019
20:20