Lukaku i Serija A - Izgleda da je suđeno!

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.04.2019.
16:11
Izvor: Beta

Belgijanac bi karijeru mogao da nastavi u Italiji.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Romelu Lukaku želi da pređe u jedan od italijanskih klubova Serije A.

Lukaku je 2017. godine iz Evertona prešao u Junajted za 90 miliona evra i od tada je odigrao 95 utakmica i postigao 42 gola.

Ugovor sa Junajtedom ističe mu za tri godine, a njegov menadžer Federiko Pastorelo rekao je da će belgijski fudbaler ovog leta razgovarati sa upravom kluba o svojoj budućnosti.

"Igranje u Seriji A je san, to bi svakako bilo ispunjenje snova. Pre ili kasnije, a nadam se što pre, otići ću tamo, iako sam sada koncentrisan samo na Junajted", rekao je Lukaku za "Skaj Sport Italija".

Belgijanac je na udaru kritika jer sedam vezanih mečeva nije uspeo da postigne pogodak i često se pisalo o njegovom odlasku iz kluba.

Inter u bivšem napadaču Anderlehta i Čelsija vidi zamenu za Maura Ikardija, koji je sve bliži odlasku iz kluba, dok je i Juventus zainteresovan za napadača "Đavola".

Lukaku je izjavio i da je još 2014. godine bio na pragu "Stare dame", ali da nije bio oduševljen ponudom, te je odabrao Everton.

"Još 2014, kada sam napustio Čelsi, mogao sam da pređem u Juventus. Bjankoneri su se javili, ali nisam bio ubeđen da treba da pređem. Rekao sam ne i Everton me je uzeo, a dan kasnije je Konte odlučio da napusti tim", izjavio je Lukaku.

Dakle, izgleda da je Italijan žarko želeo Belgijanca u Torinu, poznato je da ga je hteo i kada je bio u Čelsiju, ali se uprava kluba sa "Bridža" odlučila za Moratu.

Videćemo da li bi Juve konačno mogao da ga dovede, ili bi Interu mogla da se ostvari velika želja.

Bilo kako bilo, Belgijanac je sve bliže odlasku iz kluba, posebno jer postaje sve izvesnije da se na "Old Trafordu" naredne sezone neće igrati Liga šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 26.04.2019
00:55

Zamjeniti ga za Dybalu uz nasu doplatu ili Icardija ili Škriniara

avatar
Solskjerove bebe
Thursday, 25.04.2019
17:19
avatar
Oldboy
Thursday, 25.04.2019
16:52

Juventus ako ga dovede neće ni jednu titulu osvojiti sledeće sezone