Lukaku bi da obiđe Evropu, odlazi iz Mančestera?

Autor: Nikola Miloradović
petak 05.04.2019.
18:46
Izvor: Sportske.net

Šuškalo se da bi Belgijanac mogao da napusti redove kluba sa "Old Traforda".

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Mančester junajted će se do kraja sezone boriti za mesto na tabeli Premijer lige, koje će ih naredne takmičarske godine voditi u Ligu šampiona.

Predstoji im duel sa Barselonom u četvrtfinalu Lige šampiona, mada im malo ko daje šanse protiv aktuelnog prvaka Španije.

Nakon toga, okrenuće se letnjoj pijaci, Solskjer je dobio poverenje uprave i napraviće ekipu po svom ukusu. 

To znači i da će brojni fudbaleri napustiti "Old Traford", Lukakua će pokušati da zadrže i pored turbulentne sezone, ali bi sam fudbaler mogao da zatraži promenu sredine.

Za njega su interesovanje pokazali Inter i Juventus, a sada je njegov agent Pastoreljo u izjavio za medije otkrio da bi Belgijanac voleo da igra u različitim zemljama i osvaja trofeje širom Evrope.

"Trenutno je fokusiran na završnicu sezone. Borba za treće i četvrto mesto u Engleskoj je veoma tesna, videćemo šta će se desiti na kraju sezone.

Ovo mu je druga godina ovde i ostaće mu još tri godine do isteka ugovora. Videćemo. On je neko ko voli da upoznaje različite kulture, različite stilove fudbala.

Sviđa mu se Italija. Kao dete je dosta pratio italijansku ligu. Svi se slažu da je Premijer liga najbolja, ali je pre nekoliko godina Italija bila najbolja i san za sve mlade igrače.

Naravno da timovi poput Real Madrida i Barselone privlače svakog šampiona, pa se tako jednog dana vidi i u Primeri. Bundesliga je takođe veoma dobro takmičenje
", izjavio je Federiko Pastoreljo.

Dakle, Lukaku bi jednog dana svakako voleo da napusti Mančester i Englesku, videćemo da li bi to moglo da se desi već na leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Saturday, 06.04.2019
09:20

Pod Solskerom je i Lukaku proigrao i dao važne golove. Sjetite se samo Pariza.

avatar
Gile sile pravi
Friday, 05.04.2019
22:35

Lukaku je Adriano fudbalski idol Lukaku u jednom interviju izjavio to, a kad je Adriano to video odma je okacio tu izjavu na svoj instagram profil, ne verujem da ce U Inter vise verujem da Ikardi ostaje kad Perisic ode, Perisic sigurno ide

avatar
No rules
Friday, 05.04.2019
18:58

Ono kad' menadzer radi svoj posao kako treba😀

avatar
Anonymous Official
Friday, 05.04.2019
18:50

Inter ce izgleda prodati Icardija a treba im novi napadac a zainteresovani su za Lukakua, mozemo napraviti razmjenu.