Luka počinje preglede, hoće li mu se pridružiti i štoper Liverpula?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 31.01.2017.
09:18
Izvor: Sportske.net

"Orlovi" su uložili mnogo, jasno je da će učiniti sve da opstanu. Danas predstavljanje Srbina, a do večeras stiže još jedno veliko pojačanje?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sem Alardajs je već potrošio veliki novac ove zime, cilj je da Kristal Palas koji je trenutno na 18. mestu na tabeli, u zoni ispadanja, opstane. Američki vlasnici su već uložili ogromna sredstva i nastavljaju da kupuju.

Stigao je Van Anholt iz Sanderlenda, sjajni defanzivac za oko 16 miliona, a toliko će "Orlove" koštati i Luka Milivojević.

On je stigao u London, u ovom trenutku počinje preglede i do kraja dana će se iz Olimpijakosa preseliti u Kristal Palas.

I to nije sve, Alardajs će do poslednje trenutka pokušati da uzme Mamadu Sakoa iz Liverpula.

Ovaj štoper nije u dobrim odnosima sa Klopom, izgubio je mesto u timu, povredio se, nije igrao od aprila.

Liverpul želi da ga se reši, ali samo da ga proda i neće pristati na manje od 20 miliona evra. Kristal Palas bi dao pet manje, i to na kraju sezone, videćemo hoće li do kraja dana uspeti da dovedu i štopera.

Recimo i to da bi delom uložena sredstva mogli da povrate ako prodaju Androsa Tauzenda Njukaslu, za njega traže 20 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blek stena
Tuesday, 31.01.2017
10:45

Tužno vreme.Bar za mene.Jedan Milan nemože ni 10 da uloži a ovi kako je krenulo do kraja će dogurati i do 100.I znam sve koliko englezi imaju para ali tužno je za fudbal da Milan nemože ništa da uloži.Nadam se da će sa ovim kinezima bar malo živnuti od sledeçe sezone.Jer tim sa jednim maldinijem i ostalim legendama to zaslužuje.

avatar
Carina
Tuesday, 31.01.2017
10:24

Eto. Jedan od najraspadnutijih timova u premijer ligi trosi 40 miliona evara u januaru. Pa vi vidite. A sta radi Osasuna?

avatar
zoran zoran
Tuesday, 31.01.2017
14:01

Ona se muči sa mojim IPartizanom da uzmu besplatno Vujadinovića:D

avatar
King Didier Drogba
Tuesday, 31.01.2017
15:07

Sesnaestoplasirani tim cepionsipa(Vulvs) placa igraca 13 miliona funti. Engleske lige=sila.