Luka opet na naslovnici, sada je jasno šta koči odlazak iz Madrida!

Autor: Milovan Longinov
subota 26.09.2020.
09:29
Izvor: Sportske.net

Srbin ponovo tema u madridskim medijima. Koje je najbolje rešenje?

EPA-EFE/JAVIER LIZON
EPA-EFE/JAVIER LIZON

Povezane vesti

Gotovo da ne postoji ni najmanja šansa da Luka Jović ostane u Madridu ovog leta.

Srbin se našao na naslovnici sajta madridskog Asa, koji piše da je Jovićeva budućnost u magli, da je Luka "zarobljen" i da rešenja nema na vidiku, pre svega, zbog visoke plate.

Nakon što je Zinedin Zidan ostavio Jovića na klupi u prvoj utakmici protiv Real Sosijedada, a jurio je pobedu, jasno je da za Luku nema mnogo minuta ove sezone.

Real želi da ga pošalje na pozajmicu, ali problem je u tome što Luka ima ogromnu platu, pet miliona evra po sezoni neto, dakle, Madriđane bruto košta oko 10 milion evra. Jasno je, to niko ne može da priušti, osim da se dogovori sa Realom o pokrivanju dela plate.

Od ranije je poznato da bi Luka Jović voleo da se vrati u Ajntraht iz Frankfurta, gde je igrao najbolji fudbal u karijeri, ali As danas otkriva da nemački klub u ovom trenutku ne razmišlja o Srbinu. Mesto u napadu Jovićevim odlaskom popunio je Andre Silva, a došao je i Bas Dost, tako da Ajntraht ne traži pojačanja na poziciji "devetke".

Ranije su se pominjali Napoli i Milan, ali su te glasine poprilično utihnule poslednjih nedelja. Uostalom, italijanski klubovi nisu u mogućnosti da pokrivaju tolika primanja, naročito ne za pozajmice.

Zinedin Zidan je Jovića savetovao da ode na pozajmicu, Luka nema ništa protiv, no, utisak je da bi njegova plata mogla da ga "zarobi" u Madridu...

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke