Luka neće, ali hoće li bivši napadač Partizana igrati sa Ibrom sledeće sezone?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.08.2020.
08:31
Izvor: Sportske.net

Nervozno reagovao, Milan zainteresovan, moguća trampa, sigurno da ne bi imao ništa protiv...

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Luka Jović neće završiti u Milanu, navodno je ta kombinacija otpala, Srbin je preskup, razgovaralo se sa Ramadanijem, ali bez efekta. Sada je ostao Ibrahimović, no, postoji varijanta da jedan drugi naš napadač završi među "Rosonerima".

Navodno, Milan pokušava da vrati novac, priča se da bi Leao mogao da ode, a u tom slučaju bi se "Rosoneri" ustremili na Dušana Vlahovića.

Nekadašnji fudbaler Partizana je u lošoj formi posle restarta, pre pandemije je bio sjajan, nije potpisao novi ugovor, a Fiorentina želi da ga pozajmi negde za narednu sezonu.

Vlahović je nervozno reagovao kada ga je trener Jakini, koji ostaje sledeće godine zamenio Kutroneo, Srbin silno želi da postigne gol posle nastavka šampionata, nijednom nije pogodio mrežu.

Ramadani je umešao prste, priča se da bi Vlahović mogao da bude zamenjen za Paketu, pošto očigledno Fiorentina ne pristaje da Milenković ili Kjeza budu deo trampe. Fiorentina je za tandem tražila više od 100 miliona, "Rosoneri" imaju druge prioritete, mada Bleki može sa Romanjolijem da bude budućnost odbrane u Milanu.

Baner

U svakom slučaju, interesovanje velikog kluba za mladog Vlahovića je ogromno i sasvim realno, a hoćemo li videti šokantni transfer, ostaje da sačekamo u narednih par meseci.

Vlahovića i zovu "Mali Ibra", idol mu je Šveđanin, bila bi sjajna priča da veliku karijeru počne pored uzora.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 03.08.2020
10:59

Leao NE bi mogao da ode :D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 03.08.2020
09:03

Bilo bi lepo da dodje. Otkad ga ja zovem srpski Ibrahimovic:-) Koje druge prioritete? Milenkovic je prva meta, a i Kijeza bi bio da ne kosta toliko no sve je moguce ako se neke stvari dobro odrade...