Luka Jović u frci, jedini spas je Barsa!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.02.2020.
13:40
Izvor: Sportske.net

Srbin je često kritikovan ove sezone, pa je pod velikim znakom pitanja i njegova budućnost na "Bernabeu".

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Samo jedan gol postigao je Luka Jović u dresu madridskog Reala od početka sezone.

Ipak, "kraljevski" klub beleži odlične rezultate, Jović je od početka ove godine dobio ozbiljniju priliku, imao je par dobrih mečeva, ali nije uspeo da uradi ono što se od njega najviše očekuje, a to je da postigne pogodak.

Zidan veruje u bivšeg napadača Crvene zvezde, stao je iza njega bezbroj puta, zadovoljan je koliko naporno Srbin radi i kako kaže, golovi će doći.

Sa druge strane, navijači nisu najzadovoljniji, dok su mediji kao i obično surovi, pa su često pisali priče o ranom odlasku srpskog fudbalera sa "Bernabeua".

I tokom zime su ga selili u brojne klubove, ali je ostao u Madridu i nastaviće se da se bori, kako bi popravio utisak i zaslužio još veću šansu kod Zinedina Zidana.

Poslednje informacije ipak ne idu u prilog bivšem fudbaleru Benfike i Ajntrahta iz Frankfurta.

Naime, madridski Real je pokazao interesovanje za talentovanog napadača francuskog Lila Viktora Osimena.

Viktor Osimhen

Nigerijac ima odličnu sezonu, skrenuo je pažnju i velikog broja klubova iz Premijer lige, ali nije promakao ni Florentinu Perezu.

Ipak, nije samo Real pokazao interesovanje za njegove usluge, katalonski "Sport" piše da Osimena prati i Barsa.

"Blaugrana" je na nekoliko meseci ostala bez Luisa Suareza, koji je operativno morao da sanira problem sa kolenom, ali mu nisu angažovali zamenu tokom zime.

Kupili su mladog Trinkaa iz Brage i ostavili ga u Portugaliji do kraja sezone, ali izgleda da bi rado i Osimena videli u svojim redovima.

Ova dva španska i evropska giganta su navodno već pokucala na vrata tima sa "Pjer Moroja", ali sa namerom da Nigerijca u svoje redove presele narednog leta.

Osimen je postigao 15 golova na 30 nastupa u svojoj prvoj sezoni u Lilu, a izgleda da bi nakon samo jedne sezone mogao da napravi veliki iskorak u svojoj karijeri.

Videćemo ko će prvi do njegovog potpisa, ukoliko bi to bio Real, jasno, Luka Jović bi se našao u problemu, pa se čini da bi narednog leta Srbin mogao da "navija" za najvećeg rivala svog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Tuesday, 04.02.2020
05:34

Kako bi nama legao, Jovic-Rebic ponovo :D

avatar
adidas forever
Sunday, 02.02.2020
19:36

Aha, kada bi Barsa kupila toda Osimena onda bi Luka Jović 'bio bolji'? A 'još bolji' bi bio kada bi Real prodao Benzemu. I 'najbolji' bi bio ako bi Real od 26 igrača prodao 15 i ne doveo nikoga.