Luka Jović će živeti svoje snove u najvećem klubu na svetu, a šta se zaista dogodilo u Lisabonu i zbog čega ga se Benfika odrekla?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.01.2019.
20:34
Izvor: Sportske.net

Sada čupaju kosu, isto im se desilo i sa Italijanom, zbog čega se čitava avantura u redovima "Orlova" završila loše, po klub, ispostavilo se ne i po fantastičnog Srbina!

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Vest je obišla svet, Luka Jović je meta španskih velikana, ali dok se Barsa razmišljala u prvi plan je uleteo Real Madrid.

Sada se postavlja pitanje, zbog čega igrač takvog kvaliteta nije uspeo u ekipi Benfike, oni će zaraditi 12 miliona kada ga Ajntraht bude otkupio, ali to je kap u moru, kajmak će, ni krivi ni dužni pokupiti Nemci.

Problem je bio, makar tako tvrde u Lisabonu u Jovićevom stavu.

Nije mu se svidelo da igra za "B" tim, smatrao je da treba da dobije šansu u prvoj ligi, u seniorskom timu, uz to, verovao je da Benfika jednostavno nema planove sa njim.

Na drugoj strani, u redovima lisabonskih "Orlova" mogla se čuti priča da je nedisciplinovan, da voli da izlazi što nije čudno za klinca od 18 godina.



Onda mu se ukazala šansa posle povreda par napadača, ali se on povredio tako što je udario nogom u bazen u kući.

I onda je trener, sada već smenjeni Rui Vitorija jednostavno tražio od predsednika da Jović ode. Pozajmili su ga Nemcima sa pravom otkupa, a on je postigao 18 golova u 25 mečeva. Adi Huter mu je našao žicu, a uanimljivo da je Benfika slično ispustila Kristantea, koga je dala Atalanti gde je proigrao, Bergamaski su ga otkupili za 4 miliona evra i onda ga prodali Romi za 25 miliona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 30.01.2019
05:32

Pjontek mi se vise svidja ako cemo iskreno.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 30.01.2019
02:16

Luka Jović je daleko, daleko od vrhunskog igrača. Betis je plafon za njega. Vreme će pokazati. Veoma brzo. Veliki igrači se odmah prepoznaju. Kao Ronaldinjo, Ronaldo fenomeno, C. Ronaldo, Mesi, Mbape...

avatar
M_85
Wednesday, 30.01.2019
00:07

Ako ode u real zavrsio je karijeru.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 29.01.2019
23:02

Sta kazu lopatari za srpskog Falkaa sada ?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 29.01.2019
22:52

Inat i kontru.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 29.01.2019
22:51

Ko to nama danas malo tera kontru? :-D

avatar
Mangus
Tuesday, 29.01.2019
21:54

Sa klincima prosto treba znati. ADI mu je našao zicu. Solari mozda nece. Mozda ga zakopa.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 29.01.2019
21:49

Nemojte sad mi ovde da se zacudjujemo, koda se prvi put na svetu desilo da neki klub ne prepozna kvalitet, ili ne da ne prepozna nego da se u njihovoj sredini nije snasao
Jel se jednostavno kod nas desilo da Nemanju Matica ni Partizan, ni Zvezda nisu prepoznali? Isto, jel kruzila prica da se Levadonski nudio Zvezdi i da ga ona jednostavno nije htela, smatrala da nema kvalitet?
Setimo se onog Argentinca Barkosa, da kad bio u Zvezdi, decko bio smesan, cak mu i navijaci dali nadimak Varkos, posle toga otisao u Juznu Ameriku i covek eksplodirao, cak odigrao nekoliko utakmica za Argentisku reprezentaciju.
Jednostavno takve stvari se desavaju, nije ovo nista strano.