Ludnica - Venger sad hoće jednog od ove dvojice, pa to bi bio prelazni rok iz snova!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 31.01.2018.
17:39
Izvor: Sportske.net

Arsenal nikad aktivniji u završnici prelaznog roka.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Prava retkost na "Emirejtsu", Arsen Venger je rešio da odreši kesu.

Nakon što je u klub stigao Henrik Mhitarijan u zamenu za odlazećeg Sančeza, što se ispostavilo kao dobar posao "Tobdžija", angažovan je i Pjer-Emerik Obamejang iz Dortmunda za rekord kluba.

Nakon toga osvanula je informacija da je i Mesut Ozil pred potpisivanjem produžetka saradnje sa klubom, a sada su se pojavile nove informacije vezane za prelazni rok na severu Londona.

Venger želi da pojača i odbranu, jasno je, pogotovu nakon poraza od Svonsija, da u zadnjoj liniji dosta škripi, a dva igrača su u opticaju.

Prva opcija je iskusni štoper Čelsija David Luiz. Brazilac je postao višak na "Bridžu", ne gaji najbolje odnose sa trenerom Konteom, pa se često spekulisalo o njegovom odlasku iz kluba.

Venger bi voleo da u dogovor oko prodaje Olivijea Žirua "Plavcima" uključi upravo Davida Luiza, pa je jasno da bi do ponoći mogla da se dogovodi još jedna velika razmena u Premijer ligi.

Druga vartijanta o kojoj iskusni francuski stručnjak razmišlja je fudbaler koji se već duži vremenski period dovodi u vezu sa Arsenalom, a to je štoper Rome Kostas Manolas.

Grk je minulog leta bio na radaru brojnih evropskih klubova, na kraju je malo nedostajalo da završi u ruskom Zenitu, ali je ipak ostao na "Olimpiku".

Kao što smo rekli, ovo nije prvi put da se Arsenal interesuje za njegove usluge, a ukoliko Konte ne pristane da pusti Luiza, konačno bi Grk mogao i da zaigra u dresu "Tobdžija".

Dakle, jasno je da će Venger pokušati da pojača i zadnju liniji u narednih nekoliko sati, ukoliko uspe, odradiće jedan od najboljih prelaznih rokova od kako je na klupi Arsenala, u to nema sumnje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Thursday, 01.02.2018
05:11

Bilo kog da je doveo bi bilo sjajno pojacanja za njih, steta.

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 31.01.2018
19:58

Manolas je strasan stoper pogodio bi sa njim

avatar
Zlato
Wednesday, 31.01.2018
18:45

Treba da trazi luiza jer mislim da bi ga Celsi pustio I procitao sam da je Arsenal dogovorio prelazak Mejera iz Šalkea na ljeto konacno Arsenal pravi dobre poteze.

avatar
Манчестер
Wednesday, 31.01.2018
18:43

Mislim da bi bila korektna zamena Ziru-Luiz. Arsenal dobija odlicnog stopera, a sa druge strane Konte dobija sidrasa kojeg toliko zeli.