Ludnica u Vest Hemu, jedan transfer ozvaničen, dva na pragu, odbijena ponuda iz Španije

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.01.2019.
20:02
Izvor: Sportske.net

Očekuje nas luda završnica zimske transfer pijace.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

"Čekićari" su imali pune ruke posla oko Marka Arnautovića ove zime, austrijski reprezentativac srpskog porekla je želeo da napusti klub, uprava je na sve načine pokušavala da ga zadrži, saga se odužila, što je uticalo i na rezultate kluba, ali je napadač ostao, na kraju je potpisao i novi ugovor sa klubom.

Zbog frke oko Srbina, Vest Hem je poprilično zapostavio prelazni rok, ali su spremni da sve nadoknade u poslednjim satima.

Naime, u klub je već stigao talentovani krilni fudbaler iz Benfike Mesak Đu.

Ovaj 19-godišnjak je iz Lisabona stigao bez obeštećenja, potpisao je sa "Čekićarima" ugovor na tri i po godine.

Reč je o veoma talentovanom igraču, koji je igrao za sve omladinske selekcije Portugalije, a za početak će se kaliti sa U23 ekipom.



I dok je Đu, jasno, igrač za budućnost, "Čekićari" žele i jednog igrača koji će pomoći prvom timu do kraja sezone.

Izbor je pao na Mišija Batšuajia iz Čelsija, kojeg su i ranije želeli u svojim redovima, minule zime su bili i blizu, ali je Belgijanac na kraju završio u Dortmundu.

Batšuaji je od početka sezone na pozajmici u Valensiji, ali se nije snašao u Španiji, pominjao se mogući transfer u Monako, pa u Milan, ali sudbina beglijskog fudbalera i dalje nije rešena.

To bi da iskoriste "Čekićari", koji su spremni da ga pozajme od "Plavaca" do kraja sezone.

Michy Batshuayi Basuaji Bacuaji

Kada su u pitanju odlasci, Lukas Perez je na izlaznim vratima kluba, uprava je navodno prihvatila ponudu Betisa od četiri miliona evra, pa se Španac vraća u domovinu.

Imali su i ponudu Valensije za Ćićarita Ernandeza od osam miliona evra na stolu, ali su u Vest Hemu odlučili da je ne prihvate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke