Ludilo na Kamp Nou - Još jedan odlazak i onda - Bomba i Barsina osveta u "pet do 12"!

Autor: Milovan Longinov
utorak 22.09.2020.
23:26
Izvor: Sportske.net

Emotivan pozdrav od katalonskog giganta, a onda i prava bomba na Kamp Nou.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Nelson Semedo od sutra više neće biti član Barselone, pošto se večeras i zvanično oprostio od katalonskog kluba. Ipak, to nije sve, jer je u istoj večeri stigla vest da je Seržinjo Dest u poslednjem trenutku odbio Bajern i izabrao Barselonu!

Da krenemo redom, ovo ludo veče na Kamp Nou:

Kao što je i najavljeno pre dva dana, Semedo je novi član Vulverhemptona, gde će njegov agent Žorž Mendeš nastaviti da gradi portugalsku koloniju.

Ipak, Barsu to ne zanima mnogo, jer je ovo najvažniji odlazak ovog leta - Semedov transfer u kasu donosi najviše novca ovog leta, pošto će Vulvsi odmah platiti 35 miliona evra, a uz bonuse bi cifra mogla da stigne i do 40 miliona.

Ako uzmemo u obzir da Barsa kao kusur na pijaci daje igrače kao što su Luis Suarez, Ivan Rakitić i Arturo Vidal, koje je prodala za UKUPNO DVA I PO miliona evra, Sevilji, Interu i Atletiku, onda je ovo daleko najbolji posao na Kamp Nou ovog leta.


Semedo je u Barsu stigao leta 2017. godine iz Benfike za 35 miliona evra, ali nikada nije uspeo da opravda uloženi novac. On se večeras oprostio od Katalonaca emotivnom porukom putem Instagrama:

"Puno vam hvala što ste mi pružili priliku da živim san i da nosim ovaj dres, da igram na Kamp Nou, učim i uživam u najboljem klubu na svetu.

Hvala što mi je omogućeno da rastem kao igrač i kao osoba. Bile su to tri predivne godine koje nikada neću zaboraviti. Hvala mojim kolegama, osoblju, navijačima i svim ljudima koji su mi pomogli od dolaska do danas.  Želim vam svu sreću sveta. Napred Barsa",
napisao je Semedo.


baner

Barsa se sada konačno okreće pojačanjima, umesto Semeda prva meta je Seržinjo Dest, koji je večeras, u poslednjem trenutku odbio Bajern i pristao da se preseli na Kamp Nou!

Dok smo pisali vest o Semedu, na Tviteru su "zapljuštali" svi pouzdani izvori iz Katalonije, a svi kažu isto:

Barselona će platiti Ajaksu 20 miliona + 5 kroz bonuse, isto koliko je nudio i Bajern Minhen, ali je presudila želja igrača da se preseli na Kamp Nou!

Ovu vest ubrzo su potvrdili i Đerar Romero i Oriol Domenek, najpouzdaniji izvori iz Katalonije, uz napomenu da će sve biti ozvaničeno u narednim danima. Romero je čak naveo da je za ovo dobio potvrdu iz kluba!

Barsa je uzvratila i osvetila se Bajernu, ako se to može bilo kako nadoknaditi posle onih 2:8...

Dest će biti četvrto pojačanje Barselone ovog leta, pošto su do sada stigli - Miralem Pjanić, Fransisko Trinkao i Pedri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 23.09.2020
20:00

Da, ludilo na Kamp Nou... koje traje već 5 godina, pa što bi to sada bila vest?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 23.09.2020
10:10

Dileme nema, a?

avatar
Provokator
Wednesday, 23.09.2020
07:30

Ono kad umesto osvajaca "triplete "i tima koji je tu istu Barsu napunio 8:2, ti izaberes tim u raspadu, sa nesposobnom upravom, klanovima u svlacionici i tim u kojem se samo jedan igrac pita za sve, ima svu mogucu moc, a cak i on zeli da ih napusti. Ne bas dobra odluka, rekao bih.

avatar
Amalainter
Wednesday, 23.09.2020
05:27

Kakva bomba,ej.. 😂 Kao da su doveli Nejmara.. 😂

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 23.09.2020
01:48

Ahahaah, osvetila. Igrač koji se dvoumi da li da dodje u Bajern ne zaslužuje da nosi crveni dres. Bajern će uzeti Aronsa ako je ovo istina, i mislim da to neće biti loše. Bild javlja da se Gece vraća u Bajern, tako da ćemo još mozda uzeti rezervno krilo i to je to. Priča se o Vaskezu iz Reala. Nojer Dejvis Alaba Zile Pavard Kimih Gorecka Miler Gnabri Sane Leva i klupa Nibel Lukas Boa Kuasi Arons Toliso Kizans Gece Koman Vaskez i Zirkzi. Meni ovo zvuči sjajno. 🙂

avatar
Lecter
Wednesday, 23.09.2020
00:48

Steta za Semeda. Da se razumemo nije on Dani Alves ali u poredjenju sa ostalima iz Barselonine odbrane je doktor fudbala. Pike, Roberto, Lengle place mi se ☺☺

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 23.09.2020
00:41

Ja ipak mislim da Dest zeli u Bayern, tako se juce pisalo