Ludi Poketinov plan - Mbape nema mesta?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 12.01.2021.
08:15
Izvor: Sportske.net

Maurisio Poketino jasno zna kako PSŽ treba da izgleda.

Twitter/@PSG_inside
Twitter/@PSG_inside

Povezane vesti

Pari Sen Žermen će doživeti velike promene dolaskom Maurisija Poketina.

Argentinac želi da forsira formaciju 4-3-3, san mu je da dovede Lea Mesija, ali ni to nije sve, već ga upari sa Kunom Aguerom!

Ideja o spajanju kumova i velikih prijatelja još od najmlađih selekcija Argentine nije tajna, ali sada je stigao i šokantni rasplet situacije.

Usled pandemije ni PSŽ nije ostao bez velikih gubitaka, navodno, Parižani su u minusu oko 100 miliona evra za 2020. godinu, a za tekuću planiraju povećanje troškova.

Kako su i Mesi i Aguero slobodni od 30. juna, njihov dolazak podrazumevao bi ogromna primanja.

PSŽ nije u stanju da ima četiri "teškaša" - uz Nejmara i Mbapea, i Mesija i Aguera, pa španski mediji otkrivaju da bi ovakav rasplet značio i odlazak Francuza.

baner

Mbape i dalje odugovlači oko novog ugovora, još uvek se nije izjasnio, iako je sportski direktor Leonardo poslao ponudu njegovom agentu.

Mbape na leto ulazi u poslednju godinu ugovora, PSŽ će biti primoran da ga proda, kako leta 2022. ne bi otišao bez obeštećenja.

Takođe, Poketino želi Aguera jer se po karakteristikama daleko više uklapa od Maura Ikardija i Moesa Kena, dok Mbape nije klasična "devetka".

Madridski mediji uveravaju da sve ovo otvara vrata Mbapeu ka Real Madridu, koji je njegov dečački san. Ipak, Real je isto u nezavidnoj finansijskoj situaciji, tako da će biti zanimljivo pratiti rasplet narednog leta.

Ako Poketino uspe da ubedi Mesija i Aguera, alarmi će biti uključeni širom Evrope i krenuće žestoka trka za Mbapeov potpis...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke