Lovren našao klub, menja legendarnog Srbina!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.07.2020.
13:30
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će se Hrvat udomiti i igrati opet Ligu šampiona...

Michael Caterina/South Bend Tribune via AP
Michael Caterina/South Bend Tribune via AP

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Bane Ivanović će posle titule napustiti Zenit, a ruski šampion posle odbrane titule traži novog štopera.

Tim iz Sankt Petersburga je naciljao Dejana Lovrena iz Liverpula. Naime, Hrvat je četvrti štoper, priznaje da je nezadovoljan, ali da je Klopovo pravo da izabere tim.

Ima ugovor još godinu dana, Liverpul hoće da ga proda, žele novog štopera, mada su mete kao Kulibali gotovo nemoguće misije.

Ali, svejedno, oslobodili bi se Lovrenovog ugovora, možda dobili priliku da kupe nekog jeftinijeg i mlađeg štopera.

Zenit od defanzivaca, uz Ivanovića, ima Osoria na pozajmici iz Porta, Argentinca Mamanu, Smoljnikova i mladog Prokina, svakako će im biti potrebna zamena za Ivanovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 13.07.2020
17:39

Ako cemo realno za bolju ligu ni nije

avatar
Бојовић Милан
Monday, 13.07.2020
17:13

Trudim se da shvatim ovaj Liverpul, ali mi ne ide...ako nisu ekipa koja je najviše profitirala u poslednje tri sezone, ja ne znam ko je, ponašaju se kao prosjaci, ne mogu da kupe štopera kao što je Kulibali i da ga upare sa Van Dajkom, ne mogu da kupe Tijaga Alkantaru i da reše sva pitanja u veznom redu. Sad se vidi koliko su se kao ekipa zasitili, ne mogu da pobede ekipe iz sredine tabele, ispadaju od Atletika na banalan način. Setite se kako su od Velike Britanije za vreme pandemije tražili da plaćaju plate njihovim radnicima. Oni ili su bankrot (što bi bilo sasvim neverovatno, jer nisu nigde trošili pare prošlog leta, nijedan ozbiljan transfer), ili su velike stipse. Pre će biti ovo drugo, ja im iskreno želim da se ugase, jer će ih sledeće sezone mlatiti i Siti, i Čelsi, i Junajted ako se budu ovako ponašali