Lotito ne žali zbog Sergeja

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.05.2019.
11:41
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek "Nebeskoplavih" objasnio šta se dešavalo minulog leta.

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Sergej Milinković-Savić je uoči Svetskog prvenstva u Rusiji bio jedan od najpopularnijih igrača na transfer tržištu.

Sjajnim partijama u Laciju privukao je pažnju brojnih klubova, iz dana u dan su se smenjivale vesti o njegovoj potencijalnoj prodaji.

Lacio je tražio preko 100 miliona evra, zainteresovane strane, poput Barselone, madridskog Reala, Juventusa i Pari sen Žermena nisu bile spremne da ponude toliko, pa je srpski reprezentativac ostao u Rimu.

Ove sezone je daleko ispod nivoa koji je držao minule, često je na udaru kritika, posebno nakon crvenog kartona koji je zaradio protiv Kjeva, pa je ekipa doživela poraz od poslednjeplasiranog tima, koji je odavno i ispao u niži rang.

To je povredilo njihove šanse za plasman u Ligu šampiona, ali su uspeli da slave u polufinalu Kupa Italije, ponovo bez SMS-a, koji je ovog puta doživeo povredu u ranoj fazi utakmice.

Sada je jasno da Lotito više ne može da dobije 100 miliona evra, ali predsednik Lacija se ne kaje što ga letos nije prodao za veliki novac.

"Ne žalim što ga nisam prodao, iako bi ekonomski gledano to bio sjajan posao. Ali dao sam obećanje treneru i fudbal nije samo biznis. Zadržao sam ga u klubu jer nisam želeo da uznemirim navijače", istakao jep prvi čovek Lacija.

Videćemo da li bi ovog leta Sergej i pored loše sezone, mogao da promeni sredinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Wednesday, 01.05.2019
13:12

Lotito se zajebao i svestan je toga, a ovo su laprdanja za javnost.