Loše vesti za "Mitra"...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 24.07.2018.
10:27
Izvor: Sportske.net

Nema dogovora, sve manje vremena...

Epa/Abedin Taherkenareh
Epa/Abedin Taherkenareh

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je dogovorio svoje uslove sa Fulamom, ali razgovori klubova ne napreduju dobro. Naime, Njukasl ne odustaje od 25 miliona evra koliko traži za Srbina koji je svojim golovima "Kotadžerima" doneo promociju u PL prošle sezone.

Nije jasna ni pozicija Njukasla, Benitez ne računa na Mitrovića, ali ne želi ni da spusti cenu.

Sada se priča da bi Jokanović mogao da se okrene Dvajtu Gejlu, koji nije blistao prošle sezone u Premijer ligi, ali je sezonu pre toga u Čempionšipu bio teror za protivničke odbrane.

Njega i bije glas da je igrač za drugu ligu, ali Fulam mora što pre da reši pitanje napadača. Pominje se i Vilijan Hose, brazilski napadač, mada se ipak očekuje da Jokanović uloži krajnji napor da ipak zadrži Mitrovića, odnosno otkupi ga od "Svraka".

Za Mitrovića koji se ovih dana vraća sa odmora posle Mundijala najgora varijanta bi bila da ostane u Njukaslu i greje klupu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 24.07.2018
10:33

Pa i nije bas Mitar za tika taku kako igra Fulam.

avatar
Mangus
Tuesday, 24.07.2018
10:53

Kako nije covece, jel dao za njih 13 golova u polusezoni!?

avatar
autokomanda011
Tuesday, 24.07.2018
11:02

Ali realno nije za tika taku, ali je i te kako za poslednji, brz pas pred sut...... Svako tamo zna da proigra napadaca tako da ovaj sprovodi loptu u mrezu iz prve, realno nisam ni 10 utakmica odgledao celih mada imam taj cvrst utisak... Bas im zelim sve najbolje sa ili bez Mitra