Loše vesti za Jovića, Real krade pojačanje Barsi? Katalonci se okrenuli Kumanovoj najvećoj želji!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 15.09.2020.
08:50
Izvor: Sportske.net

Novi preokret, videćemo šta će od svega biti, jasno da je Barselona u najvećem problemu...

EPA-EFE/JAVIER LIZON
EPA-EFE/JAVIER LIZON

Povezane vesti

Nije još gotovo, kako stvari stoje, u ovom trenutku, Lautaro Martinez će ostati u Interu, međutim, italijanski mediji tvrde da se u igru uključio Real.

Njima nije problem da plate 90 miliona i pošalju nekog igrača Interu, ali moguće je da bi završili posao za sledeću sezonu, odnosno dobili pristanak samog Argentinca. To bi značilo lošu vest za Luku Jovića, jer sa Mbapeom i Lautarom, čak i da Benzema narednog leta ode kući u Lion za Srbina ne bi bilo mesta.

Barselona je pokušavala da se dogovori, ali bez efekta, Inter je čvrst, nude novi ugovor Argentincu, pa je jasno da u ovom trenutku nema mnogo prostora za dogovor.

Katalonci su postigli sporazum sa Depajom, Kuman insistira da se dovede kapiten Liona, suma je oko 30 miliona evra sa bonusima, Holanđaninu ističe ugovor naredne sezone.

Pre toga bi u Barsi morali da se nekako dogovore sa Suarezom, Juventus je nestrpljiv, "El Pistolero" ne želi da ode iz Katalonije bez 15 miliona u džepu koliko bi mu pripalo ove sezone, klub preti da će poslednju godinu ugovora presedeti na tribinama.


Baner 3

Ako Juventus prelomi u uzme Džeka u narednih 48 časova (podsetimo da Suarez treba da položi i ispit kada je jezik u pitanju kako bi uzeo italijanski pasoš), Barsa će biti u nezavidnoj situaciji, pominje se Atletiko kao opcija za Urugvajca, ali ni oni ne uspevaju da prodaju Dijega Koštu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Tuesday, 15.09.2020
16:08

Sta sad ovo. Rekose li sinoc agenti da Lautaro ostaje u Interu i dobija povisicu. Pisete samo da bi ste nesto objavili.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 15.09.2020
12:35
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 15.09.2020
09:01

Realova meta za napad je Haland,nema nista od lautara