Loše vesti tek slede, Arsenalov budžet za transfere otkriven, Ozil izvređao trenera?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.05.2019.
10:36
Izvor: Sportske.net

Reakcija Nemca koji je drugi najplaćeniji igrač lige obišla svet, a iako je Emeri bio optimističan, teški dani tek slede...

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Arsenal će ostati izvan Lige šampiona, a iako je Unaj Emeri širio optimizam nakon poraza, jasno je, ovaj neuspeh će imati posledica.

"Mi smo veliki klub i prošlih godina su bez obzira na neigranje Lige šampiona, veliki fudbaleri želeli da dođu u Arsenal", kaže Španac.

Međutim, iz izvora bliskih klubu su stigle vesti da će transfer budžet biti svega 50 miliona evra, pa je jasno da "Guneri" teško mogu da računaju na neka ozbiljnija pojačanja.

Klub su već napustila tri igrača, kapiten Remzi je otišao u Juventus, Velbeku je istekao ugovor, a povukao se Čeh.

Mnogo imena je bilo u igri, pominjani su razni fudbaleri, počev od Alabe i sličnih nerealnih meta, želeli su i Baija iz Junajteda, ali Solskjer je odlučio da zadrži Afrikanca.

Bilo kako bilo, problem broj jedan ostaje Ozil, odnosno njegov ugovor koji traje još dve godine. Uz Sančeza, Nemac je naplaćeniji igrač PL, i sinoć nije pokazao ništa, pa je zamenjen.

To mu nije bilo pravo, nazvao je, ako je verovati čitačima sa usana, Emerija nazvao "mačkicom", odnosno u slengu "kukavicom".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorčilo
Friday, 31.05.2019
00:46

Samo Ozila da prodaju i dovedu Ziješa odmah su 40% bolji.

avatar
Man united
Thursday, 30.05.2019
16:27

Кукаћете ви за Венгером. Није он крив за суноврат Арсенала, сад се јасно види. Не може Арсенал да изиграва неког штедишу цео живот док други пљују ненормалне суме.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 30.05.2019
14:07

Sledece sezone su tek u problemu.

avatar
RedDevil612989
Thursday, 30.05.2019
12:42

Koliko mene nervira ovaj Ozil. Umesto da cuti kad vec dobija platu na poklon on se buni.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 30.05.2019
12:12

Teska vremena predstoje i ne vidim izlaz iz ove situacije.A to sto su dolazili,dolazili su na osnovu Nepobedivih.Ozila treba motkom isterati.

avatar
A Leicester Crawley
Thursday, 30.05.2019
11:51

Lik će dobiti takav maltret svake sekunde koju provede na terenu za Arsenal. Mislim da posle ovog finala, nema navijača koji može reći nešto lepo o ovom Bosiljčiću za sirotinju. Putuj, igumane, u Katar, ili Kinu, tamo gde tvoja "magija" može da prođe. A to što Raul lupeta da veliki fudbaleri hoće da dođu u Arsenal je njegov način da navuče glupe navijače da poveruju da klub nije na putu ka još većoj osrednjosti. Aubamejang je poslednji veliki igrač kojeg će Arsenal potpisati možda ikad. Jedini način da vidimo velikog igrača u dresu Arsenala jeste da isti taj postane velik kroz godine nošenja tog dresa.
Ne vidim izlaz za ovaj klub, mislim da imamo novu Aston Vilu.

avatar
Непобедиви
Thursday, 30.05.2019
11:30

Arsenal mora sto pre da se oterasi Ozila. Prvo, ima nenormalnu platu. Drugo, vec godinu i po dana je jedan od najgorih u Arsenalu. Trece, nivo nezainteresovanosti je nedopustiv. Covek izlazi jedva korak po korak u situaciji kada njegov tim juri rezultat.

avatar
Thursday, 30.05.2019
10:57

Ovi da bi restartovali klub njima treba bukvalno novih 8/9 igraca u jednom prelaznom roku,ali ni to nije dovoljno ovaj Emeri nije kalibar za velike utakmice to se najbolje videlo u PSG protiv Barselone....