Loris ostaje na "Vajt Hart Lejnu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.04.2015.
20:02
Izvor: Sportske.net

Dobro obavešteni izvori bliski Totenhemu preneli su u utorak da Hugo Loris nema otkupnu kaluzulu u svom ugovoru i da će klub uspeti da ga zadrži u svojim redovima.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Francuski internacionalac Hugo Loris spada u red najkvalitetnijih čuvara mreže na svetu a ta "titula" ga na tržištu čini izuzetno traženom "robom".

Golman Totenhema produžio je prethodnog leta ugovor sa klubom čime su "Pevci" osigurali zaradu u slučaju da na "Vajt Hart Lejn" stigne ponuda koja se ne odbija.

Prethodnih dana spekulisalo se da bi Loris mogao da napusti klub, bilo je reči o razmeni Totenhema i Sitija, a "puštena je buva" da Francuz ima otkupnu klauzulu što je zabrinulo navijače Totenhema.

Novinar "Skaj Sportsa" koji prati Totenhem u utorak je obavestio navijače Totenhema da ne moraju da brinu kada je Hugo Loris u pitanju. Francuz nema otkupnu kaluzulu u ugovoru a Totenhem nema nameru da ga proda tokom leta.

To znači da će bogati evropski klubovi koji se nalaze u potrazi za kvalitetnim čuvarima mreže morati da pokucaju na neka druga vrata pošto Hugo Loris sa Totenhemom ima ugovor do leta 2019. godine a klub nije voljan da ga stavi na licitaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex DeLarge
Thursday, 30.04.2015
12:20

Nema nameru ni Junajted da proda De Heu, niti pomenuti ima otkupnu klauzulu, pri tom su djavoli 10 puta veci klub, i opet ako De Hea bude hteo da ide oticice. Igraci jesu roba, ali nisu roblje, ako hoce da ide, onda nece hteti da produzi ugovor, pa ti baci 40 miliona ako ti se baca. Ne moze u ovakvom korporativnom fudbalu niko to sebi da priusti, naravno druga je situacija kad dodje Juventus, pa pregovara sa igracem iza ledja upravi i ubedi ga zajedno sa agentom da saceka kraj ugovora, iako klub hoce da ga proda...

avatar
Tuesday, 28.04.2015
22:08

Junajted, ako proda De Heu, sigurno uzima ili Lorisa ili Lena iz Leverkuzena.

avatar
Leyton Orient
Tuesday, 28.04.2015
20:47

Mogu pisati sta god oce United ako proda De Heu sigurno ce dovesti Llorisa i ne postoji prepreka u tome jer imaju para i igrace LS

avatar
čombe
Tuesday, 28.04.2015
20:35

Ako on bude htjeo otic, nece ga nista sprijecit..