"London calling" - Rakitić u velikoj dilemi!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 03.08.2020.
16:59
Izvor: Sportske.net

Šta će sada reći Hrvat?

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Sve je išlo u pravom smeru i povratku Ivana Rakitića u Sevilju, ali onda je Mikel Arteta lično pozvao Hrvata!

Kako prenose brojni mediji, Arteta je pokušao da ubedi Ivana Rakitića da mu se pridruži u Arsenalu, Hrvat navodno i dalje ne odustaje od ideje da se vrati u Sevilju.

Arteta želi Rakitića u srcu veznog reda, smatra da Hrvat poseduje iskustvo i kvalitet da poboljša igru Arsenala, no, za sada je i dalje sve pod znakom pitanja, pošto Sevilja ima prvenstvo prolaza.

Već smo pisali detaljno juče na tu temu, poziv iz Andaluzije je savršen kraj karijere za Rakitića, koji želi da nastavi svoj život u Sevilji i kada završi karijeru.

Čekamo konačan odgovor i odluku Hrvata, koja će biti poznata posle Lige šampiona, jer Rakitić sa Barsom najpre želi da pobedi Napoli, a onda da se "pobije" sa favorizovanim Bajernom u četvrtfinalu...

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 04.08.2020
11:56

Može već polako da pakuje kofere, neće se mnogo naograti u LŠ ove godine

avatar
MixEr
Monday, 03.08.2020
17:51

Za Arsenal bi ovo bilo idealno pojačanje, plus ako se onaj Genduzi malo opameti pa da i nauči neke stvari jer mu baš i trbeba neko normalan stariji na tom mestu koji će ga usmeriti. Na to neki ozbiljan DM i jedan CD i ništa više. Za sve pare bukvalno koje imaju da se potrude i onda Arteta može lagano da stvara ekipu za naredne godine a da već ove bude konkurentan za Ligu šampiona