Ljut na Real jer su ga lagali, traži da ode bez obeštećenja!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.12.2018.
10:50
Izvor: Sportske.net

Sve je bilo jasno još letos, iako su ga uveravali da će imati ravnopravan tretman...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Kejlor Navas je nedavno izjavio da je od tri Lige šampiona u nizu došao do rezerve bez razloga.

Kostarikanac je ljut jer nije imao šansu da pokaže da je bolji od Kurtoe, zakucan je za klupu i želi da ode. On je još letos posle dovođenja Belgijanca, želeo da napusti Real, ali mu je Lopetegi obećao da će imati šansu, braniti u nekim mečevima i da ga neće skloniti sa gola tek tako, iako je Kurtoa skupo plaćen...

On je već razgovarao sa klubom da ga puste negde na pozajmicu, ili da čak ode bez obeštećenja, odreći će se ugovora i novca samo da bi negde branio.

Ali, to će teško ići, pre svega jer Real želi dobrog rezervnog golmana, plus, sigurno da neće pustiti Navasa bez obeštećenja, platili su ga desetak miliona evra svojevremeno Levanteu.

Gde bi golman mogao da završi?

Ima 31 godinu, Juve nije zainteresovan, Roma je kupila Olsena, neki od klubova PL bi želeli Navasa, ali teško da će platiti obeštećenje. On bi najradije, ako može negde na pozajmicu u Španiji, no problem su oko 4 miliona evra po sezoni koliko zarađuje, a ugovor ima do 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Donguzman
Friday, 07.12.2018
23:43

Celzi da je bio pametan da uzme pare i Navasa kao kusur napravili bi fantastican posao, naravno bolje da je ostao Kurtoa ali u toj situaciji bolji je Navas nego ova prevara od golmana Kepa. A najskuplji golman na svetu... zemljo otvori se.

avatar
Kevin Prince BOATENG
Friday, 07.12.2018
21:11

Real je veliki klub ali nikad nece biti veliki kao AC MILAN jer jedno je novac a drugo porodica...

avatar
Anonymous Official
Friday, 07.12.2018
15:51

Problem je jer vecina klubova je obezbjedila golmana

avatar
Manager
Friday, 07.12.2018
13:34

Vrhunski golman! Steta sto su ga tako glupo zamenili Kurtoom...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 07.12.2018
12:38

Valensija pa i Sevilja bi trebale da pokusaju sa njim.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 07.12.2018
12:14

Ne vidim, zaista, u cemu je problem. Navas je medju top 5 ili 10 golmana na svijetu, obestecenje ne bi bilo preveliko a i plata od 4 mil. je smijesna u odnosu na to koliko su placeni golmani njegove klase. Istina, svi veliki klubovi su vec rijesili pitanje golmana, sto jeste otezavajuca okolnost.

avatar
NikkiCFC
Friday, 07.12.2018
21:10

Juventus nije.

avatar
Mirjevac
Saturday, 08.12.2018
01:14

Barcelona isto tako nije sigurna u Stegera, on zna da ispadne kad netreba a zna i da odbrani nemoguce, to nije dobro sa Stegerom, cas vruce cast hladno, njoj Barci treba jedan dobar i siguran golma, ovaj je bas siguran i odlican golman i kod njega nema cast toplo cast hladno vec je sasvim tabilan golman, zato Barca ga treba pod hitno kupi! BAR JE TO MOJE MISLJENJE!