"Ljubičasti" se ne šale, stiže i igrač Liverpula!

Autor: Stefan Matić
subota 24.08.2019.
16:48
Izvor: Sportske.net

Vinćenco Montela će imati jedan od interesantnijih timova ove sezone u Seriji A.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Promena vlasnika Fiorentine je donela uzbudljivo transfer leto na "Artemio Frankiju". Roko Komizo gleda na ostavi pravi utisak na početku, od većih imena su stigli Kevin-Princ Boateng i Frank Riberi. Šuška se oko transfera Domenika Berardija iz Sasuola, ali engleski mediji pišu da su "Ljubičasti" bacili oko i na "Enfild".

Jedan od najvećih talenata sa "Enfilda" Bobi Dankan bi mogao uskoro da zaigra u timu iz Serije A.

Mladi napadač je razočaran nemogućnošću da se probije u prvi tim Liverpula, deluje da ni ove sezone neće dobiti neku ozbiljniju ulogu timu prvaka Evrope. Prošle sezone je nastupajući za mlađe selekcije zabeležio 32 gola, što je skrenulo pažnju ozbiljnih klubova.

Bobi Dankan

Dankan je došao iz Sitija prošle godine, videćemo da li je rođak Stivena Džerarda spreman na novu promenu sredinu, ovog puta čak i države.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6x)
Saturday, 24.08.2019
17:43

dobra opcija al vise bi volio da ostane na enfildu i da dobije minutazu,Klop u napadu ima samoBobija i Origija,prodali su Wilsona , Staridz se skrasio u Trabzonu tako da ja nisam zadovoljan poslovanjem Liverpula na trzistu, trebali su dovest nekog sidraša u napadu, nesto poput Žirua, to je mogao bit Džeko naprimjer, jeftin igrač a dosta bi doprinio ekipi...

avatar
ms16
Sunday, 25.08.2019
02:34