Ljubav i predugo trajala, rat Murinja i Rajole!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.06.2018.
11:07
Izvor: Sportske.net

Murinjo će pokušati isto što i sa Lukakuom, to neće ostati bez odgovora. Ali, to je Mino Rajola...

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Kad bolje razmislimo, nije dugo trajalo, savezništvo od par godina se raspalo.

Naime, prvo je otišao Mihtarijan, pa Zlatan Ibrahimović, a onda je Lukaku, priča se, pod pritiskom kluba promenio menadžera.

Od igrača u Junajtedu, Rajoli je ostao rezervni golman Romero koji ne brani za Argentinu zbog povrede i naravno Pol Pogba.

Engleski mediji tvrde da Murinjo želi da se oslobodi Pogbe, ili da ga natera da otpusti Rajolu, odnosno promeni menadžera.

Za Portugalca bi to predstavljalo mogućnost da skloni Pogbu od raznih marketinških i drugih obaveza, ali i da ga natera da sluša njega, umesto Rajole. Isti problem ima sa Marsijalom koji je na prodaju i za koga se čeka ponuda Juventusa.

U svakom slučaju, ovo će ići teško, jer Pogba nema nameru da otpusti Rajolu, a sa druge strane ne prihvata sugestiju da promeni klub, odnosno da ode u rodni grad.

Situacija je baš teška, videćemo šta će na kraju od svega biti, tim pre što bi Murinjo rado prihvatio ponudu za Francuza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adi237
Tuesday, 26.06.2018
14:43

Najnovije ime koje se dovodi u vezu sa junajtedom je Fekir..predsednik Liona je izjavio da je imao jako dug razgovor sa Mourinjom nije rekao o cemu je rec ali se predpostavlja da je tema bio Fekir..dodao je da je Liverpulom prekinut svaki kontakt.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 26.06.2018
16:58

Taj Murinjo doveo li je nekad igraca sam ili uvek gleda koga traze rivali?

avatar
Adi237
Thursday, 28.06.2018
20:49

Isto ko i svi vide koga svi traze pa onda navale...mada ja mislim da fekir nece u junajted zavisi sve od raspleta oko bejla i ronalda.