Ljajić blista u Bešiktašu, ali ne vredi, uskoro selidba na sever?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 14.10.2019.
13:31
Izvor: Sportske.net

Turski klub bi mogao da zaradi na Srbinu.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Adem Ljajić blista u redovima Bešiktaša, Srbin je od početka sezone već upisao dva gola i tri asistencije, ali se turski klub ne nalazi u dobroj situaciji.

To bi mogao da iskoristi velikan iz Rusije pošto turski mediji prenose interesovanje CSKA Moksve za usluge bivšeg fudbalera Partizana.

"Armejci" se trenutno nalaze na petom mestu ruske Premijer lige sa bodom manje od prvoplasirane Lokomotive, pa će im u žestokoj borbi na domaćem i evropskom frontu u Ligi Evrope biti potrebno značajno pojačanje.

Stoga je CSKA spreman da plati 12 miliona evra Bešiktašu što bi klubu sa Bosfora donelo duplu zaradu od onoga što su izdvojili Torinu za Ljajića.

Veliki su trag ostvarili u Moksvi brojni srpski fudbaleri, posebno Miloš Krasić i Zoran Tošić, videćemo šta će odlučiti "orao".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 15.10.2019
16:22

Mozemo ga voljeti ili ne voljeti ali on je dobar igrac po meni cak i podcijenjen. Tesko da u repki moze pruzati Bog zna kakve partije jer tamo niko ne igra kako treba. Po meni on moze igrati u Napoliju ili Milanu ladno. Volio bi ga vidjeti u Eng, u WH npr.

avatar
Dorotej
Monday, 14.10.2019
17:03

On se svuda pokaže super, bar tako pišu naši mediji, a prodaju ga uvek posle godinu dana! Igrač je, koji igra na potez, nema intenzitet tokom cele utakmice. Takvi danas u savremenom fudbalu ne prolaze. Ne bi trebalo da igra u reprezentaciji, ne zbog pevanja himne, nego zbog nedovoljnog kvaliteta.

avatar
REVØLT
Monday, 14.10.2019
13:57

Sve su to klubovi druge ili trece klase, on ipak zasluzuje bolje, nalazi se u najboljim godinama i u zenitu svoje karijere sto ne znaci da treba da ode u Zenit:-D