Liverpul zagrizao za dva velika pojačanja, Salah plaća ceh za Tokio?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.02.2020.
08:56
Izvor: Sportske.net

U ovom trenutku Klop ima prilično jasnu sliku šta bi želeo, ali i koga bi mogao da žrtvuje...

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Liverpul je navodno obavestio Borusiju iz Dortmunda da želi Džejdona Sanča. Prema tim informacijama oni se nadaju da će Klopova prošlost i njegovi odnosi sa "Milionerima" presuditi. Uz to, Sančo je prijatelj sa Aleksanderom-Arnoldom, Oksom Čembrlenom i još par mlađih engleskih saigrača iz reprezentacije.

Čelsi je odustao, i dalje ostaju bivši klub Siti, ali i Junajteed, no mediji smatraju da su Redsi u prednosti. Cena bi bila oko 120 miliona evra, a mogućnnost da Liverpul proda Salaha je sve veća.

Klop je nezadovoljan željom Egipćanina da igra na Olimpijskim Igrama što znači da će ga izgibiti ne samo za start sezone, već predsezonu i pripreme. Mediji pišu da Redsi ne mogu da spreče Salaha, ali i da bi Klop radije prodao Egipćanina nego Firmina koga želi Bajern.

Već se zna da će tim biti pokajan nekim mlađim levim bekom, verovatno Klarkom iz Vitesea, da bi Timo Verner za oko 50 miliona bio dobro rešenje, mada on ima i ponudu Bajerna. Sjauti su gledali i Karlosa Vinisijusa iz Benfike, ali on je preskup, ima klauzulu od 100 miliona, Verner je lakša meta.

Baner


Klop bi bio prinuđen da uz Šaćirija, možda i Lovrena proda jednu veliku zvezdu kako bi popunio rupe u ekipi, ali i novim ugovorima zadržao Van Dajka i Alisona u klubu. Odlazi i Lalana, biće četiri ili pet promena u ekipi, a od povratka Kutinja nema ništa. Niti je on zagrejan posebno za tu soluciju, niti Klop smatra da bi bio rešenje posle par loših godina.

U svakom slučaju, navijači se spremaju za proslavu titule, a na leto će, nakon dva mirna prelazna roka, Redsi biti veoma aktivni...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Red Army
Thursday, 13.02.2020
14:45

To bi bio najbolji moguci potez klopa, plus moze da naplati salaha koji je sve sebicniji i sebicniji, plus mu trebaju promene, ako liverpul ostane u ovom sastavu ja smem u 100 evra da nece ovako da kidaju sledece sezone, u ovakvom ritmu moze dve godine, onda osvojis neke bitne trofeje, isprazne se emocije, snaga, volja, sve, kao što se sa sitijem desilo a i svima u istoriji sporta, mozda mnogi ne zele da poveruju ali videcete da ce tako biti ako klop ne zameni salaha ovo leto ili nekog bitnog igraca,da dobije novu konkurenciju u ekipi i novu glad za peharima... Ali jedini nacin da dodje sanco ili igrac tog kalibra je da neko prvo ode, jer nece igraci tog kalibra da greju klupu i bore se za mesto u postavi sa salahom i maneom realno... Dolazi sanco na leto u englesku, ali gde to cemo tek videti

avatar
xman
Thursday, 13.02.2020
13:46

Nesto najtacnije sto sam procitao u poslednjih par godina jeste vasa prva recenica u kojoj pise da Klop zna sta zeli..samo je problem sto novinari do toga ne mogu da dodju

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 13.02.2020
12:34

Kakav smecaraki klub, samo zato sto je igrac pokazao zelju da predstavlja svoju drzavu i narod oni hoce da ga se rese, klub bez casti i obraza sa najvecim licemerom na klupi

avatar
Red blood
Friday, 14.02.2020
12:52

U pravu si..po obicaju.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 13.02.2020
12:14

Ali gde ? Real ?

avatar
Amalainter
Thursday, 13.02.2020
11:26

Ako ove proda i dovede sta se pise bice jos jaci...

avatar
Red blood
Thursday, 13.02.2020
11:25

Izvor informacije je Dejli Mejl.
Videcemo narednih dana sta ce se desiti.
Prica ima smisla,jer pored Tokija,Salaha ocekuje i Kup Africkih nacija.
To je vec poduze vremena van ekipe.
A uz to,malo je mnogo da u periodu Africkog kupa ostanu bez 3 igraca.

avatar
äxwell
Thursday, 13.02.2020
12:08

Jeste Mejl ali je takodje Dominic King, to treba naglasiti. On je pouzdan izvor sto se Lvpa tice.
Napadaca ce morati dovesti. Po meni najrealnija opcija je dolazak Vernera.

avatar
Red blood
Friday, 14.02.2020
12:53

Ono u sta najvise verujem je da napadace nece menjati.
Bar one koji igraju klasicne napadace,Bobija i Divoka.

avatar
JC\'90
Thursday, 13.02.2020
11:23

Moj omiljeni mladi igrac Sanco. Nadam se da ce doci u Liverpul.

avatar
Mangus
Thursday, 13.02.2020
11:06

Ovo sam vise puta pominjao. Salah daje mnogo golova ali mu to ekipa omogucava. A nije toliko zainteresovan za pomoc odbrani koliko mane i firmino. Na sve to, kapitalac je, najvise za njega mogu da uzmu. Sanco je fantastican tehnicki, ali je lik malo zeznute glave. To cr klop morati da resi. Mada mozda bude drugacije pored TAA i Ox-a.
Napadac nije potreban. Tu je origi a verner nece sedeti na klupi, to je sigurno.
Sto se odlazaka tice, odlazak sacirija se nece osetiti, lalanin hoce ali dobro, covek hoce da igra redovno.
Liverpul novca ima, kupovine alisona i vvd su finansirane prodajom kutinja,a plate idu u etapama, a s obzirom na rezultate koje ostvaruju i ugovore koje potpisuju ne vidim da ce lova biti problem u natednom periodu.

avatar
_mladen_
Thursday, 13.02.2020
13:12

Opet ispade da Salah ima najvise kreiranih sansi od pomenute trojke, tako da daleko od toga da mu drugi omogucavaju, ali budimo realno od njih troje, ako treba da se psotigne gol, dao bih loptu Salahu. Imam osecaj tek kada Slaah bude napustio ovu ekipu, svi ce shvatiti koliko je on bitan za ovaj sistem. Vidim da su svi uvereni da bi ga lako zamenili sa nekim zvucnim imenom, ali sam uveren da to nije slucaj. Previse je ovo love za Sanca, ici ce oni na Vernera i to ce im biti glavna meta, plus neki levi bek. Prica se da ce trositi, ali ne verujem da ce biti to neko pojacanje od 100 miliona.

avatar
äxwell
Thursday, 13.02.2020
10:51

Za Salaha nece jos dugo biti otvoren prozor za veliku zaradu preko 100m! Klop bi mogao ovo ljeto dovesti i Sanca i Vernera. Vrlo je moguce da ce jedan od njih biti zamjena za Salaha. Firmino i Mane su po meni zacementirani u timu.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 13.02.2020
14:21

Mislis da ce opet neko da se zezne kao Barsa za Kutinja? Realno samo Real i Barsa bi hipoteticki mogli po Salaha za pare koje trazite ali i jedni i drugi su puni na tim pozicijama i imaju druge mete. Koliko god to zvucalo cudno vi ne mozete da prodate Salaha. Jedino ako Paris izgubi jednog od dve zvezde pa krenu po njega.

avatar
Red blood
Friday, 14.02.2020
12:55

Slazem se sa tobom.
Zapravo,postoji mnogo skupih igraca koji nemaju gde da se prodaju.
Jedino rasipnici poput PSG mogu da gomilaju takve igrace.

avatar
Taribo West
Thursday, 13.02.2020
10:20

Salah kao Japanska buba: "Kad sam jednim htio otići u Tokiooo"!!!

avatar
deki trbic
Thursday, 13.02.2020
10:06

Prodati Salaha i Firmina, dovesti Sanca i Holanda, pametna investicija, ne moze bolje

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 13.02.2020
11:55

Liverpul bi bio lud prodati Firmina, čovek grize, ko sat funkcioniše u Klopovom sistemu i uz Manea je najbolji u navali. Za Salaha bi našli zamenu. Ono što je Aguero u Sitiju, Leva u Bajernu, to je Firminjo u Liverpulu, u prevodu, nezamenljiv igrač.

avatar
deki trbic
Friday, 14.02.2020
06:17

Ali on ove god puni 31 ako se ne varam, Sanco i Holand su 2000-to god, treba polako zamena.

avatar
äxwell
Thursday, 13.02.2020
12:04

Ne moze gore od toga. Dok god je Klop menadzer Lvpa Firmino ce biti prvi starter u timu. Izbacite tu ideju u prodaji Firmina.

avatar
Red to the bone
Thursday, 13.02.2020
10:02

Neki štoper/bekovi/veznjaci za rotaciji. U napadu je lagano, može Mbappe umesto Salaha i eto

avatar
The Red Army
Thursday, 13.02.2020
14:41

Haha mbape, dobar vic brate 😂 taj ne ide nigde sem real madrida, pa makar uzeo luverpul titulu svake godine i ligu sampiona pride, niti bilo koji drugi tim na svetu sem real madrida to se vec zna samo je pitanje kada

avatar
Red to the bone
Friday, 14.02.2020
09:49

Tik tak tik tak tik tak, ugovor ističe, a ja nisam lud za mladim egoisticnim igracima, tako da nije bitno