Liverpul u pregovorima sa vezistom iz Bundeslige!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 17.10.2018.
16:57
Izvor: Sportske.net

"Redsi" su i ranije pokazivali interesovanje za njegove usluge.

EPA-EFE/EPA/ANDY RAIN
EPA-EFE/EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, ekipa sa "Enfilda" je u pregovorima sa Hofenhajmom oko angažovanja veziste tog kluba Kerema Demirbaja.

Ovaj nemački reprezentativac je u prethodnim godina stekao reputaciju jednog od najboljih veznih fudbalera u Nemačkoj, a na radaru Liverpula je već neko vreme.

Razlog je jasan, Klop ga dobro poznaje, bio je u Dortmundu dok je i Demirbaj branio boje tog kluba.

Pored "Redsa", za reprezentativca Nemačke interesovanje je pokazao i njihov gradski rival Everton, ali se čini da upravo zbog Klopa Liverpul ima prednost.

Demirbaj ima otpusnu klauzulu od 32 miliona evra u svom ugovoru, ali u ovom trenutku nije poznato da li je uprava kluba sa "Enfilda" spremna da je aktivira.

Demirbaj je nastupao za omladince Dortmunda od 2011. godine, potom je igrao za drugi tim "Milionera", pre nego što se 2013. preselio u HSV.

Nije se naigrao u Hamburgu, pa je 2016. godine pojačao Hofenhajm, u kojem je pružao odlične partije, pa ga je Jogi Lev neretko pozivao i u reprezentaciju Nemačke, za koju je upisao dva nastupa i postigao jedan gol.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 18.10.2018
12:02

Odlican igrac,zapazio sam ga i uvijek je bio na nivou ali smijesna mu je ova vrijednost na transfermarketu 12mil daleko vise vrijedi ovaj igrac

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 17.10.2018
20:18

Liverpul level pojacanje.