Liverpul spreman za letnju akciju, Klop kvari posao Barseloni?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 19.06.2019.
11:30
Izvor: Sportske.net

Novac na Mersisajdu nije problem.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Liverpul u narednoj sezoni neće pretrpeti mnogo promena u igračkom kadru, Jirgen Klop je uglavnom zadovoljan onim što ima.

Ipak, da bi se napravio iskorak u Premijer ligi očigledno je potrebno neko zvučno pojačanje, pa se u vezu sa Liverpulom dovode neki od najcenjenijih fudbalera u ovom trenutku.

Kako se odustalo od De Lihta, u prvom planu je Kalidu Kulibali za koga će zainteresovani klub morati da izdvoji više od 100 miliona evra.

Ponovo se probudilo interesovanje Klopa za Nabila Fekira koji je u žiži interesovanja "Redsa", u klubu smatraju da bi 50 miliona evra bilo dovoljno za igrača kojem ugovor ističe narednog leta.

Sada se pojavilo i novo ime - Antoan Grizman.

grizman

Francuz će sigurno napustiti Atletiko, mnogi veruju da je već sve dogovoreno sa Barselonom, ali zvanične potvrde još uvek nema. Navodno je Mančester junajted spreman da osujeti plan Katalonaca, a engleski mediji da će se u tom slučaju trci pridružiti i Liverpul

Otkupna klauzula iznosi 120 miliona evra, novac u Mersisajdu ne bi trebalo da predstavlja problem...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Thursday, 20.06.2019
07:42

Po meni je Grizman moguca opcija ili Dembele , ukoliko se Nejmar vrati u Barsu, Feliks dodje u At.Madrid.

avatar
Red blood
Wednesday, 19.06.2019
15:48

I novinari bliski klubu,na Liverpool Echo se smeju kakve sve bombe se povezuju sa Redsima..

avatar
S_ilence
Wednesday, 19.06.2019
15:04

Zvuci nerealno po svemu sto do sad znamo o Liverpulu. Ali s druge strane klub nikad nije bio u boljoj poziciji od kraja osamdesetih naovamo, i skroz bi bilo razumno da sad iskoristi okolnosti da se brendira kao mesto za fudbalere ovog kalibra. 2005 je bila senzacija i kratkotrajan bljesak genijalne ludosti. Ovo sad vise izgleda kao rezultat strpljivog i kvalitetnog rada i strateskog promisljanja. Bilo bi vrlo lepo da se nastavi a dovodjenje Grizmana bi bila prava potvrda toga! YNWA!

avatar
L F C
Wednesday, 19.06.2019
12:34

Ovo postaje iz dana u dan sve bolje i bolje. Juce mbape, danas grizman a sta li ce tek sutra biti pitam se pitam. Salu na stranu nema nista od ovoga, samo novinarska nagadjanja, iz danacu dan. Pozdrav za bracu redse

avatar
lpool
Wednesday, 19.06.2019
12:13

Nista onda, Klope sledece sezone igramo 2-2-6, realno Virdzil i Kulibali mogu sami da drze polovinu terena a Alison ce biti najbolji asistent lige posto cemo imati 6 zverina u napadu, za sada :D

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 19.06.2019
12:08

Nije lud da ide u penalpul grizman oce da osvaja titule a ne druga mesta

avatar
_mladen_
Thursday, 20.06.2019
00:02

Pa nije ti sad samo to ostalo valjda, penalpul i drugo mesto?

avatar
Milos Ilic_fb1
Wednesday, 19.06.2019
11:46

I ponovicu pitanje koje sam spomenuo i pre nekoliko dana na jednu ovakvu "bombasticnu" vest: Gde bi igrao ? Na krilima ne moze ako ne prodaju Manea ili Salaha, sto se nece desiti ovo leto. U spicu je Firmino i ok, njega moze da zameni. Ali sta ce doneti? Grizman nije igrac koji donosi 30 golova po sezoni. Sta vise, poslednjih sezona je cak imao manje golova nego Firmino. A ne treba zaboraviti koliko Firmino radi za ekipu.
Dakle, to bi bilo bacenih 120 miliona. Ako se vec prica o toj sumi, neka je daju Napoliju za Kulibalija i imace najbolju odbranu na planeti zemaljskoj. Ili jos bolje, 80 miliona za De Lihta i 40 za nekoga na sredini terena.