Liverpul skautira u Bundesligi, meta i momak iz Vučitrna!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 19.02.2020.
12:43
Izvor: Sportske.net

Koga Klopovi skauti gledaju ovog proleća?

EPA-EFE/DAVID HECKER CONDITIONS
EPA-EFE/DAVID HECKER CONDITIONS

Povezane vesti

Klop je, kako smo pisali već pikirao levog beka Noriča Toda Kantvela i ovaj mladi engleski reprezentativac bi za oko 35 miliona evra mogao da pojača Redse i bude konkurencija Endiju Robertsonu.

Ali, skauti neumorno traže igrače u Bundesligi, čini se da je Džejdon Sančo preskup, Klop je svestan da će teško kupiti igrače od PL rivala, pa u domovini gleda nekoliko igrača.

Prvi je, jasno, Timo Verner koji bi doneo raznovrsnost u napadu, napadač RB Lajpciga je još jedan od igrača koji bi se rado priključio Klopu, a različit je tip napadača od Bobija Firmina.

Uz njega nam eti je i Milot Rašica koji je prešao iz Albanije i zaigrao za reprezentaciju Kosova. Ovaj momak, rođen u Vučitrnu je stekao reputaciju igrajući za Vitese, ima 23 godine, prešao je u Bremen, dao 7 golova u 18 nastupa, iako klubu iz Bremena ne ide baš dobro. Rašica je računajući sva takmičenja dao 10 golova i imao četiri asistencije. On ima ugovor do 2022. ali i klauzulu od 35 miliona evra.

Dortmund ga je pikirao kao zamenu za Sanča, ali nema sumnje da bi Liverpul bio veoma primamljiva destinacija za Rašicu koji će sa takozvanim Kosovom igrati u plej ofu za odlazak na EP 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Wednesday, 19.02.2020
14:01

Kantvel je ofanzivac, nema veze sa Robertsonom...

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 19.02.2020
13:54

Bolje da su skautirali igrace atletika cisto da skontaju kako da im sutnu u okvir gola