Liverpul pronašao zamenu za Džana

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.02.2018.
17:07
Izvor: Sportske.net

Nemački reprezentativac najverovatnije će napustiti ekipu narednog leta, ali na "Enfildu" ne sede skrštenih ruku.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Emre Džan ima ugovor sa "Redsima" do kraja sezone, a kako stvari stoje ne planira da ga produži, već će se po isteku saradnje sa Liverpulom pridružiti ekipi Juventusa, koja je i letos bila zainteresovana da ga preseli u svoje redove, kako u bivšem igraču Leverkuzena vide idealnu zamenu za iskusnog Samija Kediru.

Na "Enfildu" su svesni da će najverovatnije ostati bez nemačkog reprezentativca, pa su već krenuli u potragu za igračima koji bi mogli da ga naslede.

Zna se da u klub stiže Nabi Keita, ali fudbaler iz Gvineje će najverovatnije dobiti nešto ofanzivniju rolu u ekipi, a sada se na radaru "Redsa" našao i sjajni vezista iz redove Votforda.

U pitanju je Abdulaj Dukure (25), koji je zablistao ove sezone u dresu "Stršljenova".

Bez sumnje je najsvetlija tačka ove ekipe u tekućoj sezoni, a iako je pre svega defanzivno nastrojen, Dukure je pokazao da ima sjajan osećaj za golove, kao i da ume odlično da proigra saigrače.

O tome svedoči i podatak da je postigao sedam golova i upisao tri asistencije ove sezone.



Veliki broj klubova je pokazao interesovanje za njegove usluge, pored "Redsa" u svojim redovima bi voleli da ga vide i Totenhem i Arsenal, a veruje se da bi zainteresovane strane na račun Votforda za njegove usluge morale da izdvoje preko 20 miliona funti.

Bivši igrač Rena je na "Vikaridž" stigao za osam miliona funti, pa je jasno da će Votford dobro profitirati na njegovoj prodaji.

Ipak, u upravi kluba se nadaju da bi mogli i da ga ubede da ostane, spremaju mu novi ugovor težak 60 hiljada funti nedeljeno, ali teško da će Dukure želeti da ostane u redovima Votforda, nakon što su za njegove usluge interesovanje pokazali i najveći timovi iz Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DrugRaja
Friday, 09.02.2018
01:57

E moj Liverpool-e Grujica si se olako resio ove sezone,a decko je sa njegovim godinama sigurno trenutno ravan Hendersonu,ako ne mozda je vec i bolji.Sta bi od njega napravio SAF kad je vodio MU,a ne ovaj Klop ga drzi na klupi i unistava talenta.Samo prosle sezone koliko puta je uradio da pri rezultatu 2:0,3:0 u 75. minutu uvede Lukasa Leivu,a Grujica je nekad ubacivao u 88. i 89. minutu kad nema vremena nista da pokaze.Grujic i SMS su bili u reprezentaciji Srbije kao Xavi i Iniesta ili Gerrard Lampard i ovaj jedan danas zvezda Lacija i svi se otimaju za njega,a ovaj drugi je zavrsio u Kardifu na pozajmici...

avatar
_mladen_
Friday, 09.02.2018
13:49

Malo si ga zestoko preterao, Grujic treba jos leba da jede, da bude nivo Hendersona. Decko treba da se razvija i jos nije ni glavu sredio. Klop ga gleda svaki dan na treningu, sta ti i ja znamo koliko je on dobar. Kad god je ulazio, videlo se da nije jos spreman.

avatar
Scholes
Friday, 09.02.2018
19:59

Sta pricas bre covece, kakav tvoj Grujic, Can je za njega pojam. Grujic nema sanse da uspe u Engleskoj. On da je stvarno dobar do sad bi odavno bio u timu, jer Klop obozava da daje sansu talentima koji su dovoljno dobri za prvi tim.

avatar
rosen.manutd
Friday, 09.02.2018
00:10

dobar igrac. ali da li je dovoljno dobar za klub koji navodno ima velike ambicije, ligu sampiona, napad na titulu premier lige? tesko , zaista. ne razumem transfer politiku, prodali najboljeg igraca i dalje nema zamene, salah ih cele sezone nosi na ledjima sam. ne dao bog da se povredi, bice svasta. jos sad umesto da se ukljuce u trku za neko veliko ime, oni ovo...

avatar
mihac_reds
Thursday, 08.02.2018
22:42
avatar
Sporske me ugasile
Thursday, 08.02.2018
20:42

Mislim da ce Liverpul potraziti zamenu u Southamptonu 😀

avatar
Wizard08
Thursday, 08.02.2018
20:09

dobar je ali ne dovoljno bice nesto slicno kao sa vajnaldumom ako dodje,treba nam bolji.

avatar
chaki
Thursday, 08.02.2018
18:56

Gluposti, nista bolji od grujica nema veze sto je nas,al to je najbitnije sto je Srbin, inace nista losiji puno od Henda Vajnadijuma cana i ovog crnca, cak sta vise kompletniji za odbranu i napad od vecine njih, ali neka pokazace to...

avatar
_mladen_
Thursday, 08.02.2018
21:15

Daleko je Gruja od svih njih, koje si pomenuo. Njemu treba par godina da pokaze da li moze biti bolji od njih. Vreme ce pokazati...

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 08.02.2018
18:22

ma samo da ima harizmu a ostalo videcemo

avatar
_Goran_
Thursday, 08.02.2018
18:17

Emre se i dalje nije dogovorio sa Juventusom, vise od pola godine potencirate tu pricu. Za ovog klasika, nije zainteresovan Liverpul.

avatar
_mladen_
Thursday, 08.02.2018
19:05

Realno gledano, Emre je vec otisao iz Liverpula. Cim se ovoliko ceka, nije nezamenjiv to je bitno.

avatar
_mladen_
Thursday, 08.02.2018
21:55

Ne pije meni to vodu, mislim da na leto odlazi. On nekad igra odlicno, nekad lose, ne mozes mu nista garantovati. Plus koliko traju ti cuveni pregovori.

avatar
_Goran_
Thursday, 08.02.2018
20:00

Druze da Emre hoce da ode iz Liverpula odavno bi potpisao za nekog drugog. Klub mu nudi novi ugovor, u pregovorima su, ali on zateze, trazi garancije da ce igrati zadnjeg veznog. Nije nezamenjiv , ali decko i dalje ceka da se dogovori da ostane.

avatar
Firmino LFC
Thursday, 08.02.2018
18:17

Ма какав Дакуре, не зезајте, дајте праву бомбу од играча!

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 08.02.2018
18:12

Haha, nisam ovo ime ocekivao. Prvi put sam ga zapazio u proslom kolu protiv Celsija i zapitao sam se koji je ovaj brat. :D Izdominirao covek na sredini terena.