Liverpul pronašao idealno pojačanje za pet miliona, napraviće problem "Tobdžijama"?

Autor: Nikola Miloradović
subota 05.09.2020.
10:20
Izvor: Sportske.net

Hoće li reagovati?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pisali smo prethodnih dana da se Felipe Anderson iz Vest Hema našao na radaru Arsenala.

Mikel Arteta ga navodno veoma ceni i voleo bi da ga preseli na "Emirejts", a juče su se pojavile i informacije da bi Brazilac mogao da bude dostupan za svega pet miliona funti.

Naime, Vest Hem bi da ga se reši, nije u Mojesovim planovima, voljni su da ga puste i na pozajmicu za pomenuti novac, pre svega kako bi se rešili njegove plate od 140 hiljada funti na nedeljnom nivou.

Anderson je imao slabu sezonu iza sebe, ali je u prvoj sezoni u PL pokazao da može da igra na visokom nivou u ovom takmičenju.

Ima 27 godina i još puno toga da ponudi Premijer ligi, a engleski mediji javljaju da je za njegove usluge zainteresovan i Liverpul.

baner

Alarm se upalio na "Enfildu" kada su se pojavile informacije da je bivši igrač Lacija dostupan za pet miliona, Klop veruje da bi Brazilac mogao da bude odlična potpora ofanzivnom triju, posebno za ovako pristupačnu cenu.

"Redsi" će ovog leta gledati da prodaju Šaćirija, Origija i Harija Vilsona, Rajan Bruster će najverovatnije ostati u klubu, odlično se pokazao na pripremama, sa Andersonom bi Klop dobio još jednu kvalitetnu opciju napred.

Utisak je da Brazilcu nedostaje pravog motiva i samopouzdanja, to bi moglo potpuno da se promeni u redovima šampiona Engleske, koji će se u sezoni pred nama boriti za novu titulu, dok će i u Ligi šampiona, bez sumnje, pokušati da se domogne trofeja.

Prava sredina za Andersona da eksplodira, utisak je da bi zaista mogao da bude odlično pojačanje za "Redse", videćemo da li će ga na kraju preseliti u svoje redove.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Sunday, 06.09.2020
01:10

Nek uprava digne ruke od kluba, koja sramota je za Liverpul da ne moze sebi priustit 2 3 skupa i dobra pojacanja,Klop radi savrseno al kad ne daju pare a svi ostali trose onda nam i ne treba uspjeh, stvarno mi je krivo, gori od nasih politicara malo im je kisa bozija, osvojili i uzeli sve moguce i evo vec 2 mjeseca se natezu oko Alkantare i 25 miliona, nadam se da ce i Tiago otic gdje drugo.

avatar
Paul Kersey
Saturday, 05.09.2020
17:58
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 05.09.2020
14:17

Dobar igrac, ovo je poklon jer vrijedi bar 3x vise od toga