Liverpul prodaje štopera

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 13.08.2018.
21:14
Izvor: Sportske.net

Sa angažovanjem igrača su završili, sada su na red došli otpisani.

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Liverpul je od ovog leta jači za Nabija Keitu (Lajpcig), Alisona (Roma), Fabinja (Monako) i Džerdana Šaćirija (Stouk).

Klub su kao slobodni igrači napustili Džon Flenagan (Rendžers), Emre Džan (Juventus) i Džordan Vilijams (Rokdejl), prodat je golman Deni Vord (Lester, 14 miliona evra), dok su na pozajmice otišli Deni Ings (Sautempton), Ben Vudburn (Šefild Junajted), kao i golman Adam Bogdan (Hibernijan).

Tu definitivno nije kraj odlascima, čeka se rasplet situacije oko srpskih internacionalaca Marka Grujića i Lazara Markovića, klub će po svemu sudeći napustiti i donedavno prvi golman ekipe Loris Karijus, a kako prenose engleski mediji na "Enfildu" od ovog leta najverovatnije neće igrati ni iskusni Estonac Ragnar Klavan.

"Redsi" su spremni da saslušaju ponude za 32-godišnjeg štopera, koji želi veću minutažu, a dobiće je samo ako napusti Liverpul.

Klavan je na "Enfild" stigao 2016. godine iz Augsburga za oko pet miliona evra, a pominje se i mogućnost njegovog povratka u elitni rang nemačkog fudbala.

Za Klavana je interesovanje pokazao i Njukasl, ali je Liverpul odbio ponudu "Svraka", jer će prvih par kola biti kratki u zadnjoj liniji, kako su van stroja još uvek Džoel Matip i Dejan Lovren.

Kako će se Kamerunac i Hrvat vratiti u pogon za koju sedmicu, jasno je da će Klavan dobiti odrešene ruke, ostaje da se vidi gde će nastaviti svoju karijeru.

On je po dolasku potpisao trogodišnji ugovor sa "Redsima", tako je dakle ušao u poslednju godinu saradnje sa Liverpulom, a u dresu tima Jirgena Klopa odigrao je 53 utakmice u prethodne dve sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kibox
Tuesday, 14.08.2018
21:45

Svakako nam treba jedan dobar štoper. Povredi se Van Dajk i šta ćemo onda? Matip je kljakav, ulazi u godine, Van dajk i jedan top i da igraju 5-6 godina ko Vidara i Ferdinand, još ako se Alison pokaže kao dobar...nije mi se svidelo njegovo zezanje sa loptom, podsećame na Minjolea. Takođe, treba prodati Markovića, Morena, Gruju na pozajmicu, Minjolea...

avatar
_Goran_
Monday, 13.08.2018
21:50

S obzirom na desavanja u poslednjih par dana, mozda je i Lovren sam sebi potpisao ispisnicu, nalik na Sakoa. Ko zna, mozda vec u januaru.

avatar
Volem Vosu
Monday, 13.08.2018
22:33

Sta se desilo, nisam ispratio?

avatar
_mladen_
Tuesday, 14.08.2018
07:18

Ma ima povredu koju vuce vec dugo, nije im valjda nista rekao i sada ne moze da igra par nedelja.

avatar
_Goran_
Monday, 13.08.2018
23:25

Igrao nokaut fazu SP povredjen, a povredu nije prijavio klubu (a mozda i jeste, tako su posle objavili). Pre utakmice sa Torinom izjavi kako je spreman mozda i za poluvreme da odigra (jos traje prelazni rok) , pre par dana kad se zavrsio prelazni rok izjavi da ne moze ni u kolima da sedi bez bola u stomacnim misicima(iako ga to nije sprecavalo da vozi dzet-ski, skace u more sa broda itd. na odmoru, to mu je sve bilo ok i time jos pogorsa povredu). Ne trenira otkad se vratio zbog te povrede. Uprpao se da bi ga novi stoper izbacio iz prve postave i zato je cutao dok se nije zavrsio prelazni rok..

avatar
_mladen_
Monday, 13.08.2018
22:57

Ma kakvi, nece Lovren nidje.