Liverpul - Posle slavlja, prelazni rok! Ko odlazi i koju četvoricu igrača traži Klop za napad na titulu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.06.2019.
11:11
Izvor: Sportske.net

Već je rekao da velikih pomeranja neće biti, i mada se novi prvak Evrope dovodi u vezu sa nekim velikim imenima, kako bi trebalo da izgleda prelazni rok Redsa?

Beta/Dave Howarth/PA via AP
Beta/Dave Howarth/PA via AP

Povezane vesti

Teško je poboljšati ekipu koja je osvojila Ligu šampiona, tim pre što, ako je verovati Jirgenu Klopu, Liverpul neće ulagati veliki novac u pojačanja.

On sam je demantovao vesti da ima ponudu Bajerna i rekao da ne želi da ode iz Liverpula.

Ne računa na Morena, odlazi Staridž, klub će napustiti verovatno i Lalana, možda i Milner koji bi mogao da prihvati ponudu PSŽ.

Takođe, rezervni golman Minjole je najavio odlazak.

Oporaviće se Oks Čembrlen, od zvezda niko ne ide, pričalo se o Salahu, navodno Liverpul bi pristao na sumu od 260 miliona za Egipćanina koji će dobiti veći ugovor, čini se da je to bio i cilj lansirane bombe o odlasku u Madrid.

Takođe, ponuda za Origija je na stolu, Belgijanac ostaje, kao i Keita koji nije opravdao očekivanja.

Od igrača koji su na pozajmici neće se vratiti niko, Liverpul očekuje da Klajna otkupi Bornmaut, da Grujić ili bude prodat ili ostane na pozajmici, možda ne u Herti, već nekom večem klubu. I talentovani Hari Vilson bi mogao da bude prodat, on je odigrao odličnu sezonu u Derbiju, a neće se vratiti ni Deni Ings i tragičar prošlog finala Lige šampiona, Loris Karijus.

Nije poznato koji će napadač stići umesto Staridža, po difoltu se pominje Timo Verner, ali za to će biti potreban ogroman novac. Možda je realnija varijanta Maks Kruze kome stiče ugovor ove sezone i bio bi rezerva Firminu.

Što se veziste tiče, meta je Dćejms Medison iz Lestera, a kao rezervni golman pominje se Adrijan iz Vest Hema, mada će ga "Čekićari" teško pustiti.

Današnji mediji povezuju Liverpul sa Bejlom, kao i De Lihtom, ali čini se da evropski prvak nema nameru da se uključuje u licitaciju. Osim rezervnog golmana, veziste i napadača, traže alternativu za levog beka.

Stiče se utisak da je sve u Redsima bilo posvećeno kraju sezone, da tek sada počinje svođenje računa, Klop će dobiti novi ugovor, a sigurno je da sem par promena, ovom timu nije potrebno mnogo. Cilj će biti osvajanje PL, čak veći od odbrane titule u Evropi, a videćemo sa kakvim timom će ući u novu sezonu jer Siti najavljuje nova velika pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kibox
Wednesday, 05.06.2019
09:49

Mislim da bi trebalo zadržati Milnera pod obavezno jer iako mu je 33 godine, veoma je koristan i vredan ekipi, a da ne pričam o iskustvu koje ima. Trebalo bi prodati i Lalanu, Lovrena, a dovesti jednog vrhunskog štopera. Matip je OK, ali mislim da bi trebalo neki mlađi koji bi uz Van Dajka učio. Tu je o Gomez. Takođe, vratio bih Klajna i rotirao ga sa Arnoldom. Origi se pokazao koristan u više navrata ali nije dovoljna zamena za Firmina koje je tokom sezone dosta loš bio, potreban je neki razbijač koji će da probije bunker kada standardna taktika ne radi.

avatar
Patrick Berger
Wednesday, 05.06.2019
05:58

Potrebano je krilo/krilni napadac koji ce se rotirati sa trojcem napred, plus Divok I Rajan - to su opcije za napad (Bergvajn). Zamena za Lalanu - igrac koji bi mogao da igra vise pozicija u veznom redu ( Palasios iz Rivera bi lego samo tako) + plej. Ginter/Ljorente ili neko treci na stoperu I jedan levi bek. Rezervni golman ako ode Minjole I to je za ovu godinu!

avatar
äxwell
Tuesday, 04.06.2019
19:21

Na stranu ove spekulacije zute stampe. Nego, Lvp je ostvario navodno najveci profit od tv prava u istoriji fudbala..Prvi su premasili cifru od 250m!

avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 04.06.2019
17:58

Mislim da će uzeti titulu u engleskoj, a u evropi će stići bar do polufinala.

avatar
lewa9
Tuesday, 04.06.2019
17:09

Moreno, Mings, Ings, Stu odlaze sigurno, Gruja i Karius ce po jos jednu sezonu na pozajmicu. Zao mi sto Vilson verovatno nece dobiti sansu, a ima potencijala da bude dobar u rotaciji. Milner ce dobiti sigurno novi ugovor, tim pre sto Leeds nije usao u PL. Klajn, mozda, ali mozda bude bio vracen da bude u rotaciji kad TAA bude odmarao, ali opet tu imamo Gomeza iako je sklon povredama, ali se nadamo da ce ga zaobici. Keita jeste imao strasno los start sezone i sve, trebalo mu je dosta vremena za adaptaciju, na kraju kad je usao u formu povredio se, tako da ce sledece sezone biti onaj pravi, bas kao i Ox. Od prilike imamo 2 pojacanja koja se oporavljaju od povreda :D Depay se spominje dosta kao mogucnost u napadu jer moze sve 3 pozicije da pokrije, ali mislim da od tog transfera nema nista. Sto se golmana tice, vise bih voleo da vrate Reinu, nego da dovedu Adriana, po mom misljenju i iskusniji i kvalitetniji golman :D Za beka stvarno nemam predstavu koga bi mogli da dovedu da bude bekap opcija, ali mislim da ce Klopp pogoditi :D Bilo bi lepo da u slucaju odlaska Lovrena, dovedu nekako De Lihta, da stasta uz Virdzila jos vise, ali teska prica :D Sto se veznjaka tice, ako se bude dovodio, bice neko poput Fekira recimo, da bude kreator i da razigrava ekipu, kako bi se Firmino 'oslobdio' tog zadatka :D

avatar
Mitar YNWA
Tuesday, 04.06.2019
16:19

Pojacati klupu da se teramo sa Arapima, prvu postavu nema potrebe dirati. City nema sanse da ponovi ovakvu sezonu a i verujem da ce se sada fokusirati na LS jer im je to opsesija, sledeca sezona je pravo vreme da uzmemo konacno tu PL, ostali su miljama zaostali i nece biti konkurenti za naslov sampiona.

avatar
CZYNWA
Tuesday, 04.06.2019
14:33

Novi igraci moraju doci na kriticnim pozicijama, a to su oba beka i krilo. Moreno ide, oataje samo Robo, a Trent nema zamjenu, jer Gomez prosto nije bek. Sto se napada tice, Origi ostaje kao zamjena Bobiju, plus Bruzer koji ulazi u prvi tim i najavljeno je da ce dobiti priliku, tako da ni napad nije toliko kritican. Krilo je neophodno, ako ne vrate Vilsona ili prodaju Sacirija sto se prica, kao i veznjak, ako ne vrate Grujica. Alison (Adrian) - Trent (Odriozola, Klajn), VvD, Matip, Gomez, Lovren, Huver, Robo (Sesenjon?/ Bertrand?/ Hektor?) - Fabinjo, Hendo, Djini, Keita, Milner, Oks, (Grujic/Medison/Fekir) - Salah, Mane (Saciri, Vilson, Depaj, Zijes, Karasko, Lanzini), Firmino, Origi, Bruzer

avatar
Jean-Luc Picard
Tuesday, 04.06.2019
13:02

Videcemo sta ce biti, Lvp se bas pritajio dok nije zavrseno sve oko LS, sad kad su na okupu Vvd vajnaldum i De Liht u reprezentacij, ima li iko ozbiljan da misli da njih 3 nece pricati o LS i Liverpulu? Ko zna, mozda vidimo i to...
Kreatora bih ja ipak pre uzeo, nekog lucidnog igraca koji sa sredine moze da izbaci odbranu jednip pasom. To nam bas fali.

avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 04.06.2019
12:44

Madison DA. Riccharlison takodje.

avatar
Real Only
Tuesday, 04.06.2019
12:19

Levi bek, mozda world class stoper, ofanzivni vezni tipa Eriksen (videcemo da li taj moze da bude Ox posle povrede) i jedan napadac, iskusan, razbijac da zna sta da radi kada ne ide.

avatar
Wizard08
Tuesday, 04.06.2019
12:16

Sem odlazaka svi dolasci netacni verovatno.ali nije bitno mene samo interesuje zasto se prodaje wilson,a to jeste sve realnija prica i kako nema mesta za njega a odlaze lalana i staridz.cak ove godine mislim da bi trebali napasti i sve kupove a wilson je idealan za njih pokazao je to ove sezone.nzm ocigledno u timu znaju o tome nesto vise uostalom videcemo meni je bas zao ako napusti klub,pogotovu sto je dete kluba.

avatar
_mladen_
Wednesday, 05.06.2019
16:48

Iskren da budem nisam siguran da je on spreman za Liverpul, bolje neka ga prodaju i neka stave neku klazulu da mogu kasnije da ga kupe. Sada im treba gotov igrac i igraci koji su spremni zameniti prvotimce na visokom nivou.

avatar
Savoa
Tuesday, 04.06.2019
11:54

Adrian je slobodan igrac. Keita je opravdao ocekivanja.

avatar
Mangus
Tuesday, 04.06.2019
11:25

Origi je odigrao odlicno na krajy sezone i bice druga opcija iza firmina. Keita se tek navikao na ekipu i ligu i ocekujem eksploziju sledece godine. Oks se vraca u tim, milner ce produžiti ugovor sto posto i biti rezerva,matip takodje ostaje. Minjole ako zeli da brani mora da ide. Lalana ce takodje ici, ove sezobe niej ni igrao niti ce. Saciri ce ostati, kao rezerva. Ja od dolazaka ocekujen samo levog beka i mozda neko jako pojacanje

avatar
Amalainter
Tuesday, 04.06.2019
11:16

Icardija bih voleo gledati u Liverpulu ako ode iz Intera..