Liverpul - Pojačanje iz Minhena samo početak, sledi prodaja, pa angažovanje zamene za pakleni trio?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 17.09.2020.
18:57
Izvor: Sportske.net

Liverpul se aktivirao.

EPA-EFE/Paul Ellis / POOL
EPA-EFE/Paul Ellis / POOL

Povezane vesti

"Redsi" su ovog leta doveli samo Kostasa Cimikasa iz Olimpijakosa, ali su na pragu još jednog velikog pojačanja.

Tijago Alkantara će napokon stići na "Enfild", dugo se priča o ovom transferu, ali je Liverpul tek sada uspeo da se dogovori sa Bavarcima.

Sastav iz Minhena bi trebalo da zaradi oko 30 miliona evra na ime obeštećenja za Tijagove usluge, već su smisili kako će ih potrošiti.

Izgleda da će Liveprul nastaviti sa kupovinama, ali prvo jedna prodaja.

Naime, Rajan Bruster je dobio zeleno svetlo, može da napusti klub, Klop je spreman i da ga proda za oko 22 miliona evra.

Mladi napadač je zablistao minule sezone u Svonsiju, na 22 nastupa postigao je 11 golova, odigrao je i odlične pripreme sa Liverpulom, ali nije kupio nemačkog stručnjaka.

Tako se našao na izlaznim vratima kluba, a za njegove usluge interesovanje su pokazali Kristal Palas i Šefild junajted.

Videćemo da li će neka od dve promenute strane biti spremna da ga kupi, posebno jer Liverpul hpće da uključi i povratnu klauzulu, a oba tima su već obavila razgovore sa "Redsima".



Novinar "Dejli Mejla" Dominik King prenosi i da se tu neće završiti prelazni rok za prvaka Engleske, dolazak Alkantare najverovatnije znači i odlazak Marka Grujića i Herija Vilsona, ali bi Liverpul mogao da obavi još jednu veliku kupovinu.

Naime, Liveprul je ponovo kontaktirao Votford povodom angažovanja Ismaile Sara.

Ekipa sa "Enfilda" je sve ozbiljnija u nameri da angažuje Senegalca, ali "Stršljenovi" za njegove usluge traže oko 40 miliona evra.

Vladimir Ivić bi sigurno voleo da ima sjajnog krilnog napadača na raspolaganju, iako ove sezone nije bio u protokolu, ali ukoliko Liverpul ispuni zahteve kluba, srpski stručnjak se neće puno pitati.

Pitanje je i da li će "Redsi" pokušati da dovedu i zamenu za Dejana Lovrena, protiv Lidsa se pokazalo da u odbrani škripi.

Baner 8

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barca4ever
Thursday, 17.09.2020
23:13

Da su pametni i da kupe jos jednog dobrog stopera koji ima negde oko 25 godina i da verovatno odbrane titulu u PL i verovatno da osvoje LS. Trenutno najjaci tim uz Bajern mada mi je Liverpul jaci,jos su im i sada uzeli Alkantaru.

avatar
Red blood
Thursday, 17.09.2020
22:18

Nema nista od Sarra.
Gotovo sam siguran.
Ni Mane,a pogotovo Salah nisu igraci za rotaciju.
Imaju Minamina koji je odlicno odigrao pripremni period,pa opet nece dobijati vecu sansu.
A 40m dati,u vreme kada moraju da paze na troskove,na igraca koji ce uglavnom biti na klupi..nece se desiti.
Mada mi se Sar svidja.
Licno,mislim da je to-to.
Eventualno niskobudzetni stoper.

avatar
_mladen_
Friday, 18.09.2020
14:06

Svi su igrači za rotaciju ako dovedeš igrača koji je sposoban da bude prvotimac. Često Salah i Mane upadnu u lošu formu, ali znaju da će igrati sledeći meč. E kad bi imali nekoga ko grize, više bi se trudili.

avatar
Paul Kersey
Thursday, 17.09.2020
20:45

Zaista nam treba dobar štoper. Vilson i Bruster će imati "buy back" klauzule u ugovoru.

avatar
Mangus
Thursday, 17.09.2020
19:26

Bruster, vilson i grujic ce uneti 50ak miliona u kasu, lovren je vec uneo 12. Njegov novac je otisao na tsmikasa, 27 na alkantaru, to je lova od gruje i nesto preko i onda ostaje love za stopera. Mislim da je to prioritet ali i sar bi bio dobro pojacanje

avatar
NikkiCFC
Thursday, 17.09.2020
20:31

Briga Klopa za buducnost, prodaje sve mlade dobre igrace a 7,8 najboljih igraca blizu 30te. Vilson je bolji igrac od Maunta recimo.

avatar
NikkiCFC
Friday, 18.09.2020
14:59

Pa jesi ih gledao u Derbiju? Vilson je uvek bio bolji. Pa cak i za Bournemouth ima tipa 7 golova u PL na malu minutazu. Maunt je miljenik Lamparda, decko za drugu ligu max

avatar
Patrick Berger
Friday, 18.09.2020
12:57

Klop I uvodi mlade igrace u tim, Gomez, TAA, sad Neko i Dzons sledeci su Ki Jana Huver, Eliot, Sep, Kumetio su sve mladi igraci koji Tek treba da udju u tim! Mladi Tim je Tek prica, Musialovski, Frauebendorf, Pitalunga uz Glatzela, Longstafa, Klarskrona su buducnost I sigurno se ozbiljni racuna!

avatar
Red to the bone
Thursday, 17.09.2020
22:52

Pa bolie imati igrace blize 30oj nego 20oj, iskustvo nema cenu

avatar
JC\'90
Thursday, 17.09.2020
22:22

Hahaha sta si izjavio sad. Maunt je vrhunski mladi igrac sto je dokazao, Vilson jos nije na tom nivou, a da jeste sigurno ne bi razmisljali o prodaji.

avatar
Red blood
Thursday, 17.09.2020
22:18

Vilson nije kapacitet za sampiona Engleske.

avatar
Boginja iz Bergama
Thursday, 17.09.2020
21:43

Jones,Wiliams,eliot,Lorauci,Vamder berg,koumetio polako ulaze u tim, tu su jos Arnold i Gomez koji su mladi a uz njih i ovaj novi grk kao i Minamino...Me brinemo se mi za buducnost jer je sigurno imamo