Liverpul našao pojačanje za kraj prelaznog roka?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.08.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net

Poslednja nedelja, Redsi će se konačno pokrenuti!

EPA/IAN LANGSDON
EPA/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Tokom čitavog leta Jirgen Klop je ponavljao da će u Liverpulu biti tiho, da su u prošlim prelaznim rokovima trošili, da sada nemaju nameru da ulažu u igrače.

Ipak, navijači su nervozni, loša predsezona koja jasno ne mora da znači ništa, ali i činjenica da se Siti pojačao je doprinela da malo splasne euforija posle osvajanja evropske titule. Cilj je posle 30 godina trofej u šampionatu, odnosno napad na toliko željenu titulu.

U poslednjoj nedelji, Redsi će izgleda kupovati.

Meta je napadač Bordoa Fransoa Kamano koji košta oko 25 miliona evra. Zajednpo sa Nabi Keitom igra za reprezentaciju Gvineje i trebalo bi da bude rezervni špic, alternativa za trojku Salah-Firmino-Mane.

On je dao 10 golova u Francuskoj prošle sezone, imas 23 godine, može da igra na više pozicija u napadu. On i Origi bi trebalo da budu džokeri Klopa, a Kamano zamena u rosteru za Danijela Staridža koji je napustio klub.

Pominje se dolazak golmana Frejzera Fostera koji bi bio zamena za Alisona, a klub će, i ako proda Lovrena Romi, odustati od potrage za zamenom, Klop smatra da ima dovoljno štopera na raspolaganju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Friday, 02.08.2019
20:08

Mislim da je Liverpul zaradio ozbiljan novac od prošle sezone i ovo mirovanje tokom ljeta je greška. Imajuci u vidi neprikosnoveni roster Sitija morali su dovesti bar dva kvalitetna igrača. Tako da od titule nema ništa.

avatar
Patrick Berger
Friday, 02.08.2019
12:33

Nisam bas ubedjen u ovaj transfer, alternative na krilu su Origi, Saciri I uigravace Brustera, mali Eliot eventualno. Verovatno Kent ide, Vilson je Jos pod upitnikom, tako da pojacanje na krilu-sumnjam!

avatar
Nenadd
Friday, 02.08.2019
11:21

Morali su da kupe stopera i eto tog napadaca

avatar
Gangula 2.0
Friday, 02.08.2019
11:05

Brate jesam navijac Sam Liverpula Ali stvarno de su nasli ovu informaciju?

avatar
Savoa
Friday, 02.08.2019
11:00

Top igrac, sigurno ce biti bomba ako dodje kod nas. Jak brz, zna da igra, stvoren za pl.

avatar
Kibox
Friday, 02.08.2019
12:45

Dao 10 golova u Francuskoj ligi... Ja bih isto toliko dao...

avatar
_mladen_
Friday, 02.08.2019
18:18

Za Liverpul je zatvoren ovaj prelazni rok.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 02.08.2019
10:56

Mislim da ce Liverpul biti lagano drugi . Dosta iza Sitija i dosta ispred ostalih . Ostali u top4 bi mogli biti Arsenal i Totenhem . Od Celsija ocekujem ozbiljan krah . Nemaju mogucnost da se pojacaju ,a morali su da prodaju neke igrace. Takodje su doveli neiskusnog trenera.

avatar
lewa9
Sunday, 04.08.2019
09:04

Uz svo postovanje prema Arsenalu, pre bih ocekivao Chelsea da bude u top4 u odnosu na Arsenal, ako nista zbog odbrane. Ne znam da li neki navijac Arsenala smatra da je odbrana pored Mustafija 'zadovoljavajuca' uopste. Napad im je brutalan, ali odbrana kriticna, dok Chelsea ima uigranu zadnju liniju i manje vise 'iste' igrace kao prosle sezone. Man Utd ce zavisiti od stanja u svlacionici, sto se videlo i prosle sezone. Top3 su mi nekako sigurni City,Lpool i Tot, a ostali ce imati ozbiljniju borbu iskreno.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Sunday, 04.08.2019
18:31

Jedini razlog sto stavljam Arsenal ispred Celsija je sto se Arsenal pojacava i verovatno su se vec navikli na novog trenera ,a Celsi ne moze da se pojaca ,otisao im najbolji igrac i iskusan trener ,a dosao novajlija u trenerskom poslu.

avatar
Mangus
Friday, 02.08.2019
10:31

Siti ima mator i ranjiv vezni red, silva ima 33, fernandinjo 34 godine, prodali su delfa, kdb je više u bolnici nego na terenu u poslednje vreme. Sve u svemu, morali su da kupuju a uzeli su samo rodrija.
Odbrana im ie lošija od liverpulove a nisu nista po tom pitanju uradili. Lfc ima par igraca koji se vracaju, oks, keita ce biti u punoj snazi i naviknut na tim, gomez se vraca... Ovo bi bilo super pojacanje za napad, i ocekuje. Bekove neke do kraja jer nemamo rezervi sad kad se klajn povredio

avatar
Opet onaj Anonymous
Friday, 02.08.2019
10:47

Zaboravio si na B.Silvu,Gundogana,Fodena i A.Garciu

avatar
lewa9
Sunday, 04.08.2019
09:07

Pa ni Gundogan ne briljira nesto posebno jer je i on manje vise cesto povredjen. Foden stvarno obecava i ocekujem dosta od njega u godinama koje dolaze, Garcia ne znam kakav je iskreno, dok B. Silva ima potencijala da mozda bude i igrac sezone u PL (realno i ove je po meni bio uz VVD-a najbolji igrac lige), dodaj Mareza u rosteru i jos neke igrace koji mogu da igraju vise pozicija, tipa Zincenko. :D Kako god se okrene, mislim da City opet ima vecu mogucnost rotacije, jer realno kod Pepa i Aguero moze da igra veznjaka, a Laporte spica :D