Liverpul - Napadač ostaje, Markec na izlaznim vratima sa još trojicom

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.08.2018.
13:23
Izvor: Sportske.net

"Redsi" su ipak odlučilil da pruže šansu napadaču, ali nekolicina fudbalera je ipak neće dobiti.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Divok Origi će po svemu sudeći dobiti šansu kod Jirgena Klopa.

Belgijanac je minulu sezonu proveo na pozajmici u Volfsburgu, nije se najbolje pokazao, pa se ovog leta vratio na "Enfild".

Prošao je kompletne pripreme, Liverpul je potom dogovorio njegovu prodaju sa Vulvsima, trebalo je da zarade oko 25 miliona evra, ali je sam fudbaler odbio mogućnost da pojača Vulverhempton.

Borusija Dortmund je želela da ga dovede na pozajmicu, ali je ovoga puta Liverpul odbio tu mogućnost, ne žele da šalju Origija na novu pozajmicu.

Dakle, "Redsi" bi razmotrili njegovu prodaju, ali ga ne bi pustili na pozajmicu, a kako je sva prilika da niko neće otkupiti ugovor bivšeg napadača Lila, Klop je voljan da mu pruži šansu.

Origi će biti tu da uskoči ukoliko se Firmino, Salah, Mane, Šaćiri ili Staridž povrede, imaće prednost u odnosu na Dominika Solankea.

Za razliku od Belgijanca, novu šansu neće dobiti Loris Karijus. Tragičar iz Kijeva odlazi u Bešiktaš na dvogodišnju pozajmicu, nakon koje će turski klub moći da ga otkupi za 10ak miliona evra.

To znači da Minjole ostaje kao alternativa za Alisona Bekera.

Klub bi do kraja avgusta trebalo da napusti i srpski internacionalac Lazar Marković, kao i Pedro Čirivelja i Šejo Ođo.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Friday, 24.08.2018
19:45

Pa dobro mozda je i bolje ovako, od posudbi nema nista a u Liverpulu ce grijat klupu mada sezona je duga ako nastavimo dobro u pl i ls Origi Solanke i ostale alternative se mogu kalit u kupu, mada mi Origi i Solanke nisu kalibar Liverpula bas kao i Karius...Drago mi je sto ce Minjole ostat jer nije zasluzio da ide zbog karijusa i eto sazaljenja uprave tako da ovo jee dobar posao

avatar
Friday, 24.08.2018
19:02

Ovo su sasvim solidni igraci.