Liverpul kvari posao Barseloni?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.12.2018.
14:21
Izvor: Sportske.net

"Redsi" bi mogli da dobiju veliko pojačanje već u januaru.

EPA-EFE/EPA/ANDY RAIN
EPA-EFE/EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Pisali smo da je Liverpul zainteresovan za Marka Asensija iz Real Madrida i Lorenca Insinjea iz Napolija, kao i da bi jedan od njih dvojice u velikom transferu mogao da stigne na "Enfild" već u januaru.

Navodno su "Redsi" spremni da se otvore za jedno kvalitetno pojačanje, kako bi poboljšali svoje šanse u borbi za titulu.

I dok se govori o velikim imenima i brojkama, pojavila se jedna daleko realnija opcija.

Naime, prema pisanju francuskog "Ekipa", "Redsi" bi mogli da angažuju Adrijena Rabioa iz Pari Sen Žermena.

Rabio

Francuz se jasno rastaje sa Parižanima, sada je otkriveno i da nije ni imao ponudu od matičnog kluba za produžetak saradnje, jer je odavno tražio ogromnu povišicu, za koju u francuskoj prestonici nisu hteli ni da čuju.

Nakon toga su se pojavile priče da se Rabio dogovorio sa Barselonom, ali su upravo "Ekip", kao i katalonski mediji uporni u tvrdnjama da dogovor između francuskog veziste i prvaka Španije ne postoji.

Francuski list veruje da je Liverpul prvi kandidat za Rabioov potpis, PSŽ ga se već odrekao, sedeće na tribinama do isteka ugovora, ili će biti prodat tokom zimske pijace, jasno, za simboličnu cifru.

Pored Liverpula, kako "Ekip" navodi, interesovanje za Rabio je pokazao i Totenhem, dok se čeka da se u čitavu priču uključi i Juventus, koji je specijalista za dovođenje igrača prema Bosmanovom pravilu, šest meseci pre nego što im istekne ugovor sa aktuelnim klubom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Friday, 21.12.2018
10:00

Rabio-Pjanić-Bentakur, to bi bio sjajan vezni red. Da je Marota u Juventusu on bi već bio u Torinu.

avatar
Patrick Berger
Friday, 21.12.2018
09:47

Iskreno sumnjam u ovaj transfer. Niko mu od pomenutih nece dati toliku platu, cim nije ni PSZ. Barsa daje ogromnu platu za Mesija + ovi nasi I Dembele, tako da u Barsi nema novca za njega. Kod Italijana nema sanse, kod pevaca isto, tako da se LIverpul namece kao realna opcija, jedan of klubova koji bi mogao da mu da tu platu. Medjutim Klop voli igrace koji hoce da igraju fudbal, a new da trce za Ligom sampiona I parama, tako da mi ovo me pije vodu.

avatar
Paul Kersey
Friday, 21.12.2018
02:24

Rabio je precenjen igrač.

avatar
razzorNo1
Thursday, 20.12.2018
21:02

Rabiot, Insinje Pulisic, Asensio pa neki iz salzburga nikad cuo za njeg, pa prije par sedmica neki iz njemacke druge lige ...ohladite malo mada Rabiot i Pulisic su realni ostalo...

avatar
Red blood
Thursday, 20.12.2018
16:55

Cekam Gorana da da komentar..posto decko ima sjajne informacije uvek.Bilo je cesto povezivanja Rabioa i Liverpula..mada je po meni realnije da se to desi na leto..ako ga neko ne ukrade u januaru.

avatar
Mangus
Thursday, 20.12.2018
16:41

Bio bi super pojacanje igrački, nisam siguran koliko se uklapa karakterno

avatar
Karambol
Thursday, 20.12.2018
15:28

Idealno pojacanje bi ovo bilo za Liverpul, plus za dz.. Keita Fabinho Rabiot

avatar
Anonymous Official
Thursday, 20.12.2018
18:00

Sigurno da nije za dz, jer ce dobiti nekoliko mil na ruke i vecu platu nego sto bi trebao da ima