Liverpul kupuje vrhunskog napadača za "siću"?!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 01.01.2019.
16:06
Izvor: Sportske.net

Kada pogledamo njegove kvalitete, potencijal i današnje tržište, jasno je zašto je njegova cena "sitnica".

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Jirgen Klop traži još jednog napadača, nije zadovoljan zamenama koje ima za Firmina, Staridžom i Origijem, tu je i Solanke, ali je on još dosta mlad i bez sumnje će na kaljenje.

Pisali smo da bi "Redsi" mogli da prodaju Origija i Staridža, kako bi sakupili novac za kupovino napadača RB Lajpciga Tima Vernera.

Prema poslednjim informacijama, prodajom ovog dvojca, uprava kluba sa "Enfilda" bi mogla da sakupi i sav potreban novac za angažovanje nemačkog reprezentativca, ako ne i više.

Naime, Verner ima ugovor sa Lajpcigom do 2020. godine i prema informacijama koje ima "Bild", on ne želi da produži saradnju.

To znači da će već na leto ući u poslednju godinu ugovora sa klubom iz Saksonije, što automatski znači da Lajpcig neće moći da traži puno novca za njegove usluge, jer bi u suprotnom u januaru naredne godine mogli da ostanu bez njega, a da pritom ne zarade ništa.

Nemački "Bild" procenjuje da bi 40 miliona evra bilo dovoljno u tom slučaju da ubedi upravu Red Bula da posluje, što je danas zaista "sića" za napadača kakav je Verner.

Problem je što je za nemačkog reprezentativca zainteresovan i minhenski Bajern, videćemo kako će se ova priča na kraju završiti i da li će Verner odabrabti Premijer ligu pre Bajerna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barcelonista
Wednesday, 02.01.2019
16:18

Ja bi njega volio u Barsu da vidim rado! :-)

avatar
razzorNo1
Tuesday, 01.01.2019
20:19

ako treba pojacanje da dovedemo u januaru nek to bude Pulisic il neki drugi krilni igrac koji moze zamijenit trojac u napadu, nikakva kalsicna devetka sad za sad nam ne treba imamo Bobija a dosta meceva Salah igra kao spic tako da nema potrebe sad trazit nesto previse, imamo skockan tim idemo osvojit ligu pa onda na ljeto dovest desnog i lijevog beka, mozda i novog stopera jednog, tu smo tanki Matip cesto povrijedjen a Lovren igra nekad dobro nekad lose, svakako dat ugovor Milneru bar jos na jednu godinu tome se nadam on je zvijer...Klajn izgleda ide a na lijevoj strani nema nikog sem Robija doduse tu je zver Milner on je univerzalan, Morena ne treba ni pominjat on ce u januaru otic sigurno zajedno sa Origijem...

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 01.01.2019
19:58

Ma nema sanse da ode za 40mil najmanje 60mil

avatar
ZnamSve
Tuesday, 01.01.2019
19:00

Dobro bi leg'o u tim on spic a iza njega firmino :)

avatar
mosala1983
Tuesday, 01.01.2019
18:49

Јес баш ће га пустити за сићу. Можда у бајерн оде за сићу то је традиција. Ионако су Леви тамо одбројани дани.

avatar
_mladen_
Tuesday, 01.01.2019
18:23

Liverpulu ce trebati napadac, kao i zamena za Manea. Na leto, jos jedan levi bek, jer Moreno ce da odleprsa, a moguce i desni bek, jer sve se vise prica sa Klajn zeli da ode. Ne moraju biti vrhunski i skupi igraci, ali da budu solidne zamene.

avatar
JC\'90
Tuesday, 01.01.2019
18:13

Pre bi reko da ce u Bajern

avatar
x90x
Tuesday, 01.01.2019
18:05

Nema nista od ovoga, basje Liverpool Echo pisao skoro da klub nije zainteresovan ni za njega, ni za Pulisica kako stvari stoje.
Mada, nikad se ne zna, jedna povreda sve to moze promeniti