Liverpul "krpi rupe" u ekipi koja je pred ispadanjem?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 21.07.2020.
16:36
Izvor: Sportske.net

Pojačanja u ekipama koje ispadnu u niži rang će biti daleko pristupačnija.

EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Poo
EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Poo

Povezane vesti

Norič je već ispao, pisali smo ko bi sve od igrača sa "Kerou rouda" ipak mogao da ostane u Premijer ligi, nekoliko vrlo interesantnih i kvalitetnih fudbalera igralo je pod palicom Danijela Farkea ove sezone, više OVDE.

Bornmut je nakon poraza od Sautemptona još jedna korak bliže ispadanju u niži rang, a jasno je da u svojim redovima imaju veliki broj kvalitetnih fudbalera.

Nejtan Ake će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Mančester sitiju, mada to neće imati mnogo veze sa tim da li će Bornmut ispasti ili ostati u eliti, Gvardiola je zatražio od uprave da angažuje Holanđanina i teško da će "Trešnjice" moći da odbiju ponudu sa "Etihada" za njegove usluge.

Jedan igrač, takođe iz zadnje linije ekipe Edija Haua, interesantan je i Liverpulu.

U pitanju je talentovni Lojd Keli, koji može da pokrije nekoliko pozicija u zadnjoj liniji.

Ovaj fudbaler je bio interesantan Klopu i minulog leta, ali je ipak na kraju iz Bristol Sitija otišao u Bornmut, za oko 15 miliona evra.

Ima 21 godinu, igra za omladinsku reprezentaciju Engleske, primarno je levi bek, ali je na "Vitalitiju" dokazao da se odlično snalazi i na mestu štopera.

Tehnički  je dobro potkovan, ima odlične fizikalije i čini se da bi se odlično uklopio kod Jirgena Klopa, a pritom bi Nemcu rešio dva goruća problema, dobio bi alternativu za Robertsona i potencijalnog partnera za Van Dajka u zadnjoj liniji.

Čini se da i da Liverpul neće imati problema da ga angažuje, Bornmut će morati da sakupi preko 50 miliona evra ukoliko ispadne u niži rang kako bi pokrio gubitak koji će u klubu nastati zbog planiranog novca za TV prava.

Ako nekim čudom "Trešnjice" ostanu u eliti, "Redsi" bi mogli da imaju problem, ali to je iz ove perspektive gotovo nemoguća misija.

baner 1

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Wednesday, 22.07.2020
03:14

Jos uz njeg kad bi dosli Kantvel i Arons iz Norvica bilo bi topp.

avatar
Dragojevic Andrija
Tuesday, 21.07.2020
17:59

ovaj bomut dobije 01 celsi i 22 remizira ove godine i oni ne mogu opstat.. dzabe celsi ,,izigravao ,,robin huda :D neka taman ostanu u 2 ligu jer su crna bestija za celsi i prosle god kad su nas otresli 4 0 uzas. :D

avatar
Mangus
Tuesday, 21.07.2020
16:53

Liverpul je doveo Robertsona iz Hal sitija nakon sto su ispali iz lige za 8 miliona. Svi, ja prvi, su mislili da su izgoreli po glavi.
Danas robertson moze da udje u bukvalno svaki tim na planeti. Nemam nikakav problem odakle igrac dolazi, dokle god zeli da radi i dokazuje se

avatar
xman
Tuesday, 21.07.2020
16:43

Posle Robertsona i Vajnalduma nemamo pravo da se zalimo na pojacanja iz ekipa koje ispadaju

avatar
_mladen_
Tuesday, 21.07.2020
19:36

Nemamo, ali njima su potrebni igrači koji su sigurni, a ne da se gata da li će biti dobro pojačanje. Previše je gatanja bilo, neće moći doveka ovako, njima su potrebni igrači za koje znaš koje kvalitete imaju, ali mora da se vaga jer eto nemaju novca.

avatar
_mladen_
Wednesday, 29.07.2020
13:27

Oni su u Klopu dobili bingo, puni im dzepove, nikad u javnosti nece jaukati kako mu ne daju pare, osvaja trofeje i onda su navijaci zadovoljni. Kada ode, sve ce ovo pasti u vodu, jer zaista je malo trenera koji mogu da rade ovo sto klop radi. Da ali za svakog igraca kojeg je dovodio, trebalo je vreme da pokazu sta znaju i evo tek su sad skoro svi na istom nivou. Sasda treba da se ide jedan stepenik iznad, da uzmes proverenog igraca. Sto je jos gore, mogli su Pulisica da kupe, Vernera... ali su sve takve igrace propustili zbog love.

avatar
xman
Saturday, 25.07.2020
23:37

Klop je do sad, racunajuci i Borusiju, rijetko grijesio sa manje poznatim igracima i od njih pravio top igrace. Ja ne sumnjam da ce tako i da nastavi, ali kad on ode bice problema sa ovim vlasnicima, jer sledeci trener ce morati da kupuje provjerene igrace, a amerima je ocigledno bitan samo novac