Liverpul krade 'novog Kuna'?

Autor: Boban Filipović
sreda 17.12.2014.
19:59
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji prenose vest da su se 'Redsi' uključili u trku za argentinskim napadačem iz Palerma, za koga Mauricio Zamparini tvrdi da će biti bolji igrač od Mesija, Ronalda i Ibrahimovića!

Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini
Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini

Povezane vesti

Rešenje za gorući problem u napadu koji je nastao odlskom Luisa Suareza, Brendan Rodžers vidi u supertalenotvanom Pablu Dibali.

Ovaj 21-godišnji Argentinac je najbolji strelac Palerma u tekućoj sezoni u Seriji A sa 7 postignutih golova, mediji na Apeninima su mu nadenuli nadimak 'novi Serhio Aguero', što je prihvaćeno i u ostatku sveta.

Za Dibalu je prvi interesovanej pokazao Arsenal, ali se Vengeru verovatno zavrtelo u glavi kada je Zamparini poručio da ne želi da razovara o transferu dok neko ne ponudi 40 miliona evra.

Kao interesenti za dovođenje mlađanog Argentinca pominju se još Borusija Dortmund i Mančester Junajted.

Pozivajući se na izvore bliske klubu sa 'Enfild Rouda', list 'Daily Star' u današnejm izdanju piše da će 'Redsi' izaći sa ponudom teškom 31 milion funti za Dibalu, što je nešto manje od famoznih 40 miliona evra o kojima je pričao vlasnik Palerma Mauricio Zamparini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djoka iz potoka
Wednesday, 17.12.2014
21:22

Znajuci Liverpulovu transfer politiku,ovaj ce da bude Aguero koliko i Kaludjerovic...

avatar
Skauzelija 86
Thursday, 18.12.2014
02:07

Nije to baš uvek tako crno. Tores je kod nas postao u jednom momentu najbolji napadač Evrope, takodje i Suarez prošle godine. Staridž je bio pun pogodak. Ume Liverpul da ubode napadača povremeno. Ali činjenica je da je bilo i promašaja (Kerol je tu nenadmašan, iako smo od njega uspeli da povratimo deo novca).

avatar
Djoka iz potoka
Thursday, 18.12.2014
15:41

Da u pravu si sto se toga tice...samo sam ja mislio na transfer politiku Liverpula uopste,koja je po meni ocajna,ne samo na napadace ...ali dobro mislim da od nezainteresovanog Balotelija i Lamberta ne moze biti gori...

avatar
ddr16
Thursday, 18.12.2014
13:17

ubodu sa jednim od 5 igraca,neverovatno koliko su para bacili samo u poslednjih 5 sezona,da su imali marotu,galijanija,sabatinija za te pare bi napravili ekipu bar u rangu sa celsijem,a ne da daju 30 mil za lovrena,ili da dovode dauninga,dzo alena,kerola i slicne,pa ova ekipa juventusa je placena manje od jednog liverpulovog transfera,jedino za moratu sto su dali malo vise,a sve ostalo za sicu,a tu su tevez,pogba,pirlo,vidal,ljorente,asamoa,lihstajner...