Liverpul i Juve u borbi oko još jednog potpisa

Autor: Nikola Miloradović
sreda 29.11.2017.
11:12
Izvor: Sportske.net

Italijanski šampion će po svemu sudeći voditi dve borbe sa "Redsima".

EPA-EFE/JOSE COELHO
EPA-EFE/JOSE COELHO

Povezane vesti

Juventus je odavno pokazao interesovanje za fudbaler Liverpula Emrea Džana. "Bjankoneri" u vezisti "Redsa" vide zamenu za iskusnog Samija Kediru, koji bi narednog leta mogao da se preseli u MLS ligu.

Nemačkom reprezentativcu iz redova tima sa "Enfilda" ističe ugovor na kraju sezone, te će se u narednih šest meseci "Stara dama" boriti sa Liverpulom oko njegovog potpisa.

Kako prenosi portugalska "A Bola", ova dva kluba vodiće borbu na još jednom frontu.

Naime, Juve i Liverpul su pokazali interesovanje za portugalskog reprezentativca iz redova lisabonskog Sportinga, Želsona Martinsa.

Juve se već dva puta ove sezone susreo sa "Lavovima" u Ligi Šampiona, pa su tako dva puta na delu videli Martinsa, koji im je skrenuo pažnju.

Ovaj 22-godišnji Portugalac igra vrlo dobro ove sezone, postigao je pet golova u Primeiri, jedan u Ligi Šampiona, a Juve bi već u januaru mogao da pokuša da ga preseli u svoje redove.

U Liverpulu se nadaju da se to neće desiti, kako je Klop takođe bacio oko na Portugalca, a "Redsi", za razliku od Juventusa, na planiraju da ga angažuju u zimskom prelaznom roku već narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AstorRed
Friday, 01.12.2017
00:27

Bolje martinsa da su doveli jos letos nego sto su bacili grdne pare na onog oxa a ovaj mi cak i deluje da moze dosta da napreduje.. A voleo bih dzan ipak da ostane uz keitu i kada bi nekako doveli kovacica da drze sredinu, iako ga svi pljuju on je klasa za trenutne igrace koje imamo na toj poziciji.

avatar
CZYNWA
Wednesday, 29.11.2017
13:58

Kao navijac Liverpula volio bi da Juve dobije obe trke. Prvi na jednu dobru odigra 4 lose i 2 katastrofalne utakmice, a drugi, klasican crnac-trkac, bez grama mozga. Strcno im bilo. Nadam se Gorecki, Rabiou i dvojici bilo kojih stopera, jer od ovih nasih gori ne mogu biti.

avatar
AstorRed
Friday, 01.12.2017
00:28

Ne slazem se za martinsa jer decko tek treba da napreduje, emrea bih zadrzao a za ovo ostalo se slazem

avatar
Mino Rajola
Friday, 01.12.2017
01:31

Bravo. Tačno. Sem Matipa, ne može sam.

avatar
_Goran_
Wednesday, 29.11.2017
12:31

Liverpul nije zainteresovan za Martinsa, a Emre ide u Bajern ako ne ostane u Liverpulu.

avatar
Gangula 2.0
Wednesday, 29.11.2017
12:35
avatar
AstorRed
Friday, 01.12.2017
00:29

Pa realno sta ce nam martins kada mi imamo strasnog oxaaaa