Liverpul hoće svežu krv, trojica na meti!

Autor: Nikola Miloradović
petak 04.10.2019.
14:12
Izvor: Sportske.net

Klop nanišanio, videćemo da li će imati dovoljno "municije".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul nije preterano kupovao ovog leta, angažovan je mladi Van den Berg, štoper je zalog za budućnost, dok je kao slobodan igrač angažovan golman Adrijan, koji se jako dobro pokazao ove sezone, dobio je šansu zbog povrede Alisona Bekera.

Tako se "Redsi" nisu gotovo ništa potrošili, za mladog Holanđanina su platili oko dva miliona evra.

I pored toga, imaju maksimalan učinak u Premijer ligi, koja je prioritet za Jirgena Klopa ove sezone, ali bi već narednog leta uprava mogla da angažuje nekoliko pojačanja.

Prema pisanju engleskih, španskih i italijanskih medija, klub sa "Enfilda" je zainteresovan za trojicu fudbalera.

Prvi je David Nereš iz Ajaksa, sjajni Brazilac je eksplodirao minule sezone u dresu "Kopljanika", zabeležio je i pet nastupa u dresu reprezentacije Brazila.

David Neres Zoao Kanselo Ajaks Juventus

Veliki broj klubova ga je želeo tokom leta, interesovanje su pokazali Bajern, PSŽ i Totenhem, Nereš je na kraju ostao u Amsterdamu, čak je potpisao i nov ugovor do leta 2023. godine.

Ipak, to ne znači da narednog leta neće promeniti sredinu, bogati klubovi su pokazali interesovanje, a Liverpul bi mogao da pošalje i ponudu na "Johan Krojf Arenu". Planove bi mogli da im pokvare Sparsi.

Dalje, "Redsi" su zainteresovani i za mladog vezistu Salcburga Dominika Soboslaja.


Ovaj 18-godišnji vezista je veoma interesantan Jirgenu Klopu, koji je i pored Minamina i Halanda oko bacio na mađarskog fudbalera.

Soboslaja prate i Arsenal, Juve i Inter, videćemo ko će prvi do njegovog potpisa.

Velika želja "Redsa" je i supertalentovani vezista zagrebačkog Dinama Dani Olmo.

dani olmo

Ostao je nekako u Zagrebu ovog leta i pored sjajnih partija u dresu mlade reprezentacije Španije, veliki broj klubova ga je hteo u svojim redovima, Bajern je pokazao ogromno interesovanje, ali su "Modri" uporno odbijali ponude za njegove usluge.

Tražili su do 40 miliona evra, to niko nije bio raspoložen da plati, navodno je sam fudbaler nezadovoljan zbog činjenice da Dinamo nije hteo da ga pusti, pa bi mogao da pogura svoj transfer u narednom periodu, čemu se nadaju i na "Enfildu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke