Liverpul doneo odluku o Grujiću!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 28.06.2020.
13:46
Izvor: Sportske.net

Srbin je završio sezonu u Nemačkoj.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Marko Grujić je odigrao još jednu sjajnu sezonu u dresu berlinske Herte, ali kao i minulog leta, ponovo se postavlja pitanje gde će nastaviti karijeru.

Sada je delimično na to pitanje odgovorio sportski direktor kluba iz Berlina Mihael Prec.

On je istakao da je Herta itekako zainteresovana da zadrži Srbina, ali da će se Grujić najpre vratiti ne "Enfild", gde će dobiti još jednu šansu da se dokaže.

"Naravno, razgovaramo sa Liverpulom. Minulog leta se stvorila prilika, Jirgen Klop mi je signalizirao da su spremni da pošalju Marka na još jednu pozajmicu.

Sada ga žele nazad i tamo bi trebalo da odradi priprema. Sada ne mogu reći šta će se dogoditi. Ali Marko je igrač o kojem ćemo uvek razmišljati ovde u Herti
", izjavio je sportski direktor nemačkog kluba.

Dakle, bivši vezista Crvene zvezde će dobiti još jednu šansu da se dokaže u Liverpulu, ali ako ne uspe, sva je prilika da će se rastati sa klubom.

Postoji ponuda Menhengladbaha, o kojoj nešto više možete da pročitate OVDE, a sada je jasno da i Herta pomno prati situaciju.

Ranije se i madridski Atletiko dovodio u vezu sa Srbinom, ali su te priče u međuvremenu utihnule, ipak, jasno je da je Grujić i na radaru "Jorgandžija", pa bi možda u slučaju odlaska Tomasa Partija, za kojeg je zainteresovan Arsenal, reprezentativac Srbije mogao da dobije ponudu i sa "Vanda Metropolitana".

baner 11

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Monday, 29.06.2020
09:54

Prepustimo Klopu da to odluci, posto da se ne yove Grujic nego nekako drugacije siguran sam da na ovom sajtu niko ne bi mario sto se "neki Grujic vraca". Tako da, Klopov prvi transfer je bio Gruja i on ce nam sam reci dal racuna na njega.

avatar
Z
Sunday, 28.06.2020
16:52

Iskreno zasluzio je sansu, pogotovu posle 2 dobre sezone, ci jenice da LFC pravi cistku i veznom redu i da ne nameravju da trose previse u ovom prelaznom roku...bar za rotaciju, pa neka se dokazuje ili neka trazi da ga stave na trasfer listu

avatar
Dorotej
Sunday, 28.06.2020
16:45

Sve je to na dugom štapu. On stvarno ne napreduje kao što smo očekivali i nadali se.