Lista - 5 igrača koje bi Arsenal mogao da dovede u januaru

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.01.2020.
14:50
Izvor: Sportske.net

Arsenal traga za pojačanjima u januarskom prelaznom roku.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mikel Arteta ima za cilj da unapredi igru posrnulog giganta, a videćemo koliko je u stanju da uradi tako nešto jer je konkurencija u Premijer ligi prejaka u ovom trenutku.

Za unapređenje igre su potrebna pojačanja, u to nema sumnje, a postoji i lista igrača koji su potencijalni fudbaleri Arsenala.

"Fourfourtwo" je juče objavio tu listu, pa evo kako izgleda:

Džerom Boateng iz Bajerna je čovek koji bi mogao dosta toga da donese Arsenalu, a pritom je besplatan, poenta je samo platiti njegova potraživanja, odnosno platu. Ovaj štoper nije na nivou na kom je bio, ali bi svakkao mogao da bude od pomoći Arsenalu.  

Naredni fudbaler je Tomas Lemar iz Atletiko Madrida, Francuz nije baš u milosti Dijega Simeonea, pa pozajmica u London ima smisla. Radi se o igraču sredine terena koji bi takođe mogao da pomogne Arteti.

Hakim Ziješ je sjajan fudbaler i imajući u vidu da je dostigao neki vrhunac u Ajaksu, spreman je za naredni korak. Radi se o marokanskom igraču koji je veoma kreativan, možda i prava zamena za Mesuta Ozila. Njegova cena definitivno nije ispod 40 miliona funti.

Dajot Upamekano je francuski fudbaler koji se lagano dokazuje igrajući za Lajpcig. Ovaj momak je na radaru i Barselone i veoma je skup, ali je i preko potreban ovakav igrač Arsenalu za sigurnost u odbrani. Ima samo 19 godina, Arsenal prati njegove igre. Cena je oko 70 miliona funti.

Poslednji na ovoj listi jeste Maks Arons iz Noriča, momak koji ima 20 godina i koji je jedan od najskupljih igrača u svojoj generaciji. Ceni se na oko 30 miliona funti, igra za mladu reprezentaciju Engleske i igra na poziciji desnog beka, pa ga u Arsenalu vide kao rešenje za tu poziciju na kojoj mnogi ne žele više da gledaju Beljerina. Inače, ovaj momak je proglašen za najboljeg mladog igrača Čempionšipa prošle sezone, a bio je i u najboljem timu tog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Saturday, 11.01.2020
19:15

Prvi je jedina realna opcija, preko ljeta se dosta ipak ulozilo...