"Lisice" se ne šale, "turski zid" od januara u Lesteru!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 15.12.2019.
15:24
Izvor: Sportske.net

Shvatili su na "King Paueru" da su im potrebna pojačanja.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Lester igra sjajno ove sezone, vezali su osam pobeda do 17. kola, kada su im na put stali fudbaleri Noriča, koji su uz dosta sreće osvojili bod na "King Paueru".

Drugi su na tabeli puleni Berndana Rodžersa sa 10 bodova manje od Liverpula, čini se da je Liga šampiona na vidiku.

Shvatili su u Lesteru da mogu mnogo da dobiju ove sezone, pa su spremni da se u januaru pojačaju kako bi nastavili sa dobrim rezultatima.

Kako prenosi italijanski novinar Nikolo Skira, Lester siti je ozbiljno zainteresovan za štopera Juventusa Meriha Demirala.

Turčin je skrenuo pažnju "Stare dame" minule sezone, pa je doveden iz Sasuola, ali pored De Lihta i Bonućija za njega nema mesta u Torinu, pa se često pisalo o njegovom odlasku.

I pored činjenice da gotovo da ne igra u dresu "Stare dame", Demiral je bio redovan u reprezentaciji Turske, koja je na impresivan način izborila plasman na Euro.

Igrao je u dresu sa državnim grbom u tandemu sa štoperom "Lisica" Čaglarom Sojunčuom, pravim otkrovenjem Lestera ove sezone.

Toga su svesni na "King Paueru", pa bi da oforme štoperski tandem koji bi pored kluba nerazdvojan bio i u reprezentaciji.

Demiral

Za to su spremni da izdvoje 30 miliona evra, Demiral bi dobio ugovor do leta 2024. godine, težak tri miliona evra po sezoni.

Fabio Paratići, sportski direktor Juventusa, je svestan da Demiral ima veliki potencijal, pa nije tek tako spreman da ga proda, videćemo da li "Lisice" mogu da ga ubede da posluje sa njima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Sunday, 15.12.2019
22:00

Nije na prodaju, momak je zver

avatar
StoneCold
Sunday, 15.12.2019
20:06

To bi bio odlican posao za Lester ali mislim da nece napraviti toliku gresku u Juventusu. Demiral podseca dosta na Vidica, za par godina moze postati top stoper. Sari bi trebalo da igra sa tri CB u odbrani, bekovi Juvea su prosek u najboljem slucaju.

avatar
Japanac
Sunday, 15.12.2019
18:42

Danas je bio najbolji u Juve

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 15.12.2019
16:46

To ce im biti odlican potez, lisice bas pametno kupuju