"Lisice" sa Zenitom ratuju za fudbalera Rome

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.08.2016.
23:13
Izvor: Sportske.net

Prvak Engleske namerava dodatno da se pojača pred napore koji ih očekuju u nastupajućoj sezoni.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Otišli su Kramarić i Kante, a na njihovoj prodaji su "Lisice" prema specijalizovanom sajtu "transfermarkt.com" inkasirale nešto manje od 40 miliona funti.

Taj novac je već potrošen na četiri pojačanja, a i Luis Ernandez je stigao iz Hihona nakon isteka ugovora.

Stizali su redom Ron-Robert Ciler (Hanover), Nampali Mendi (Nica), Ahmed Musa (CSKA Moksva) i Bartoš Kapustka (Krakovija).

Sada je na "radaru" Lestera još nekoliko igrača, a poslednje ime koje se dovodi u vezu sa klubom je fudbaler Rome, Leandro Paredes.

Argentinac je minule sezone odigrao odlično na pozajmici u Empoliju, a na 28 utakmica u Seriji A je uspeo da se upiše i u listu strelaca dva puta.

Izdanak je škole Boke Juniors, u čijim redovima je i počeo profesionalnu karijeru, a za Romu je zvanično potpisao 2015. godine, dok je sezonu pre te bio na pozajmici u klubu sa "Olimpika".

Paredes ima 22 godine, smatra se da je velika budućnost pred njim, a svojevremeno je bio i na "radaru" Mančester Sitija i Liverpula.

Ipak, prema navodima "Gazete delo sport", ekipa sa "King Pauera" će imati konkurenciju u ruskom Zenitu iz Sankt Petersburga.

Ruska ekipa je spremna da ponudi 12 miliona funti za usluge mladog Argentinca, ali se smatra da je to premalo, kako Roma navodno traži šest miliona više.

Videćemo kako će uprava Lestera odgovoriti na zahteve "Vučice".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CR7
Saturday, 13.08.2016
15:27

Samo polako,setimo se prosle sezone kako je Siti dominirao i ljudi su rekli da je njihova titula a na kraju zavrsili cetvrti i to jedva.Znaci u PL nema pravila,jeste da ce Lesteru biti tesko to je sigurno