"Lisice" pronašle zamenu za Vardija, Evropa ga pamti po blistavoj igri na "Bernabeu"!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 04.11.2019.
19:32
Izvor: Sportske.net

Pojačanje po Rodžersovom ukusu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Lester igra sjajno ove sezone, treći su na tabeli Premijer lige sa dva boda manje od drugoplasiranog Sitija, imaju više bodova nakon 11 odigranih kola, nego što su imali u sezoni pod Ranijerijem u kojoj su se domogli titule.

Džejmi Vardi je nestvaran, u svojoj 32. godini je najbolji strelac lige i prvi igrač koji je ove sezone u PL došao do dvocifrenog broja golova (10), ali je jasno da "Lisice" moraju da mu dovedu i adekvatnu zamenu, ukoliko žele da zadrže ovakvu formu i u nastavku sezone.

Tako je Brendan Rodžers naložio upravi kluba da mu na raspolaganje stavi napadača Klub Briža Emanuela Denisa.

U pitanju je 21-godišnji napadač iz Nigerije, koji je zablistao u dresu belgijskog tima ove sezone, pamtimo ga po sjajnoj partiji u Ligi šampiona protiv madridskog Reala na "Santijago Bernabeu", kada je postigao dva pogotka.

Rodžers je istakao da njegovo angažovanje mora da bude prioritet kluba več u januaru, a procenjuje se da će "Lisice" za njegove usluge morati da izdvoje nešto više od 20 miliona evra.



Denis je ove godine debitovao i u seniorskoj reprezentaciji Nigerije, može da igra i po oba krila, a na 16 nastupa u svim takmičenjima je ove sezone upisao šest golova i asistenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke