"Lisice" pikirale četvoricu štopera

Autor: Boban Filipović
petak 28.04.2017.
19:33
Izvor: Sportske.net

U Lesteru misle i na budućnost, pa su se dali u poteru za naslednicima iskusnih defanzivaca Vesa Morgana i Roberta Huta.

EPA/NARONG SANGNAK
EPA/NARONG SANGNAK

Povezane vesti

Skauting služba aktuelnog šampiona Engleske je radila na ovom slučaju po celoj Evropi, mnogo imena se našlo u njihovim tefterima, ali je na kraju "knjiga spala na četiri slova".

"Prvi pik" je Danac iz Kelna Frederik Sorensen.

Ovaj 25-godišnjak je u ranoj mladosti igrao u Italiji bio je u suvlasništvu Juventusa i Bolonje, pre no što je stigao u Bundesligu 2015. godine proveo je i jednu sezonu na pozajmici u Veroni. Prednost mu je i to što može po potrebi da pokriva i poziciju desnog beka.

U žiži interesovanja je i Frančesko Aćerbi iz Sasuola.

Reč je o pravom junaku, čoveku koji je pobedio karcinom, uspeo je da stigne i do dresa reprezentacije Italije. U najboljim je godinama (29), a Lester nije jedini premijerligaš koji ga želi u svojim redovima.

I Kristofer Žulijen iz Tuluza figurira kao opcija.

Ovaj momak je skrenuo pažnju na sebe svojim igrama u Dižonu, gde je boravio na pozajmici, bio je jedan od najzaslužnijih za promociju ovog kluba u Ligu 1 zbog 9 postignutih golova, što je izuzetan podvig s obzirom da je štoper.

'Lisice' vrebaju i Šveđanina Pontusa Jansona, 26-godišnjeg defanzica Lidsa, ali on će biti teška opcija ukoliko 'Beli' kroz uspeju da se vrate u Premijer ligu kroz plej-of.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke