"Lisice" baš umeju da pogode, u Lester stiže "Uragan"?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.04.2020.
13:35
Izvor: Sportske.net

Mogao bi da bude sjajno pojačanje.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Lester je prethodnih godina umeo da napravi sjajan posao na tržištu, počelo je sa angažovanjem Vardija iz Flitvuda, pa su potom doveli malo poznate, u tom trenutku, igrače poput Kantea i Mareza, da bi svi vremenom izrasli u fudbalere svetske klase.

Nastavili su i nakon te šampionske sezone sa sjajnim poslovima, Ndidi, Medison i Sojundžu su se pokazali kao sjajne investicije.

Sada se na radaru kluba našao 20-godišnji fudbaler Šahtjora Tete.

Ovaj krilni fudbaler je karijeru počeo u Gremiju, ali nije stigao ni da debituje za prvi tim, skauti tima iz Donjecka su ga primetili, pa u ga "Rudari" početkom prošle godine doveli za 10ak miliona evra.

Pokazao je u dresu ukrajinskog kluba da poseduje veliki potencijal, pa mnogi njegovu vrednost sada već procenjuju na oko 70 miliona evra.

Lesteru je itekako zanimljiv, pitanje je baš da li su spremni da plate pomenuti novac za njegove usluge, ali su spremni da pregovaraju.

Popularni "Uragan" je u dresu Šahtjora upisao 32 nastupa, postigao je osam pogodaka, probio je led i u Ligi šampiona, bio je strelac u remiju sa Dinamo Zagrebom (3:3).

Baner live stream


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke