Lion zainteresovan za dva igrača Mančester junajteda!

Autor: Nikola Miloradović
petak 26.04.2019.
20:12
Izvor: Sportske.net

Sa Depajom su napravili strašan posao.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Pre par godina je Olimpik Lion iz Mančester junajteda kupio Memfisa Depaja za oko 15 miliona funti (oko 17 miliona evra).

Napravili su sjajan posao, mogli bi ovog leta da ostanu bez Holanđanina, koji je izrastao u jednog od najboljih igrača u klubu, ali nema sumnje da će dobro naplatiti za njegove usluge i da će lepo profitirati.

Izgleda da im se dopalo da kupuju na "Old Trafordu", kada se za tako nešto stvori prilika, pa su tako pokazali interesovanje za štopera Junajteda Erika Bajia.

Bailly Bejli Baji

Fudbaler iz Obale Slonovače je razočarao u Mančesteru, iako je u prvoj sezoni u klubu bio više nego dobar, usledile su povrede i veliki pad forme i utisak je da je uprava kluba spremna za rastanak sa njim.

Stigao je na "Old Traford" za 30 miliona funti (nešto manje od 35 miliona evra) iz Viljareala, pa se veruje da bi "Đavoli" voleli da vrate uložen novac.

Pored Bajia, Lion je zainteresovan za još jednog štopera Mančester junajteda, Viktora Lindelofa.

Viktor Lindelof

Šveđanin je imao obrnutu situaciju, očajan početak u klubu, ali je vremenom dosta napredovao i dobro se adaptirao, te se čak pominje da bi mogao da bude i kapiten kluba u narednoj sezoni.

Deluje da bi Lion teško mogao da preseli bivšeg fudbalera Benfike u svoje redove, ali se Baji čini kao sasvim realna opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke